Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #11 MüslümBabasevdalısı dedi: Hocam arkadaş illa sıfır olacak diyor ve bu fiyata bunu bulabildim yüksek fiyat olsaydı dediğim gibi Aerocool önerecektim. Bu fiyattaki çoğu PSU bozulur kaliteli değiller çünkü bütçeyi arttırması şart. Bütçenizi ne kadar zorlayabilirsiniz 800 olur mu? Genişletmek için tıkla... AEROCOOL Vx Plus 400w 27a@12v Güç Kaynağı - Fiyatı, Yorumları AEROCOOL Vx Plus 400w 27a@12v Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
MüslümBabasevdalısı dedi: Hocam arkadaş illa sıfır olacak diyor ve bu fiyata bunu bulabildim yüksek fiyat olsaydı dediğim gibi Aerocool önerecektim. Bu fiyattaki çoğu PSU bozulur kaliteli değiller çünkü bütçeyi arttırması şart. Bütçenizi ne kadar zorlayabilirsiniz 800 olur mu? Genişletmek için tıkla... AEROCOOL Vx Plus 400w 27a@12v Güç Kaynağı - Fiyatı, Yorumları AEROCOOL Vx Plus 400w 27a@12v Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com