Gerçek anlamda düzgün modifiyeli araçlar nerede yapılıyor ve nerede bulunur?

karuB_official

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
5. konumdan herkese merhaba dostlar. Başlık bu. Gerçek anlamda düzgün modifiye edilen araçlar hangi ilde ve nerede bulunur. Merak ediyorum.

5. konumdan herkese merhaba dostlar. Başlık bu. Gerçek anlamda düzgün modifiye edilen araçlar hangi ilde ve nerede bulunur. Merak ediyorum.
Modifiye zevk işidir yani sizin ne istediğinizi biz bilemeyiz. Ama ne yalan söyleyeyim şimdiye kadar Türkiye'de çok az eli yüzü düzgün modifiyeli araç gördüm maalesef.

Yanlış dedim. Şimdi farkındayım. Başlığı değiştiriyorum. İllere göre en beğendiğiniz düzgün modifiyeli araçlar. (Motor ve dış görünüm olarak)
Sorunuzun tam olarak cevabı olmayabilir hocam, her şehirde farklı farklı güzel yapılmış araçlar var, ama ben Ankara derdim. Güzel mi güzel Supraları yüzünden.
Haklısınız az önce yazarken farkında değildim her şehirde güzel araçlar var. Yazık kafama. Ankara'daki Supralar efsane. Meşhur Sarı Supra, Bir tane Kırmızı Supra, Meray Service'deki ve Draglara da katılan Beyaz kaplamalı (Asıl rengi mavi ve kaplamayı söktüler şu anda ve asıl rengi olan maviye geri döndüler.),Siyah FF plaka Supra. Ankara'da bildiğim Supralar bu kadar MK4 kasa için.

Son düzenleme:
Bence Ankara motor modifiyesi olarak imkanların çok olduğu bir il. Kasa olarak ben İstanbul ve Bursa diyorum.
Aynen hocam. Ankara'dan gerçekten ilginç araçlar çıkabiliyor. Özellikle de motor konusunda BMW'lerde uzman ustalar var. Supra Motorlu E46 M3 var. Ayrıca bu aracın sahibinin 2JZ E30'u var RUF plaka. Kırmızı bir E30 M50 Turbo var SU plaka. Birçok makine var Ankara'da motor yüklü. Kasa olarak İstanbul ve Bursa konusunda haklı olabilirsin. Aslında yaklaşık 5 sene önceye kadar Bursa'da o kadar güzel araçlar olduğunu düşünmüyordum. Sonradan öğrendim ki Bursa'da da güzel garajlar ve koleksiyonlar varmış.
Ek olarak Türkiye'nin en güzel ve en özenli modifiye edilmiş aracı bence Saffet Üçüncü'nün Programlarının girişinde gösterilen Kırmızı renkli, 2 kapı, Fiat Coupe 2.0 20V Turbo 5 silindir motor swaplı, beyaz O.Z Racing (Modelini bilmiyorum) jantlı, 236 HP 307 NM torklu ve sadece 10.000 KM'de olan 34 SLT 56 plakalı Fiat Tipo'su

Son düzenleme:
Sorunuzun tam olarak cevabı olmayabilir hocam, her şehirde farklı farklı güzel yapılmış araçlar var, ama ben Ankara derdim. Güzel mi güzel Supraları yüzünden.
Hahaha Türkiyede kaç tane supra var supraları derken.
Ben Antalya, Trabzon ve Ankara diyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı