Merhaba. Benim yaklaşık 10 yıllık masaüstü bilgisayarım var. Bazen bu şekilde açılırken 99 derece gözüküyor. Bu şekilde çalışması sıkıntı yapar mı? Gerçek sıcaklığını nasıl öğrenebilirim?
Merhaba. Benim yaklaşık 10 yıllık masaüstü bilgisayarım var. Bazen bu şekilde açılırken 99 derece gözüküyor. Bu şekilde çalışması sıkıntı yapar mı? Gerçek sıcaklığını nasıl öğrenebilirim? Eki Görüntüle 634748
Donanıma yazılımsal olarak aşırı yüklenen bir virüs girdiyse etkisi olabilir. CPU fanı yetersiz olabilir, termal macunu yenileyebilirsiniz ve AIDA64 programı ile gerçeğe yakın sıcaklık sonuçlarını görebilirsiniz.
Donanıma yazılımsal olarak aşırı yüklenen bir virüs girdiyse etkisi olabilir. CPU fanı yetersiz olabilir, termal macunu yenileyebilirsiniz ve AIDA64 programı ile gerçeğe yakın sıcaklık sonuçlarını görebilirsiniz.
Nasıl bakacağımı bilmiyorum kendi kendine geçmiş bu duruma. Şu anda dolu bilgisayar boşa cıktığı zaman önerdiklerinizden birini indirip bakacağım. Aslında normaldede CPU yazarken 30-40 derece arasında çalışıyor ama bazen bu şekilde sapıtıyor sorun var mı anlayamadım.