Gerçek eşleşmeler olan Dating App önerisi

Eşleşme uygulamalarının hemen hemen hepsi ajanslar tarafından içeriği yoğunmuş gibi gösterilen ancak aslında sahte olan, insanları çekmek için paso reklam basılan uygulamalar.
Ajansla alakası yok durumun. Konumu yurt dışına alırsan baya eşleşme yakalıyorsun. Türkiye için bu durum pek geçerli değil. Genellikle dolandırıcılar veya takipçi kasmak isteyen kadınlar tarafından kullanılıyor.

Bu tarz uygulamara hiç gerek yok bence. Tipin düzgünse ve konuşmayı biliyorsan çok alakasız yerlerde bile tanışırsın. Son tanıştığım kızla metro beklerken tanıştım. Kampüs çevresi zaten en rahatı. Ve tanıştıklarımın hepsi de ortalamanın üzerinde kızlar. Sadece tanışmakla kalınmıyor tabii ki.

Icerideki kizlarin cogu anlasmali ajanslar tarafinda bilerek ayarlaniyor. Tinder vs. asiri kuresel bir uygulama oldugu icin orada bunun orani daha az tabi ilk ciktiginda o da oyleydi. Bu tarz dating app'lerin direkt calisma mantigi bu.

Hocam öyle olmuyor işte, dışarıda da takılıyorum arkadaşımla o da benim gibi ama düşmüyor öyle.

Icerideki kizlarin cogu anlasmali ajanslar tarafinda bilerek ayarlaniyor. Tinder vs. aşırı kuresel bir uygulama oldugu icin orada bunun orani daha az tabii ilk ciktiginda o da oyleydi. Bu tarz dating App'lerin direkt calisma mantigi bu.

Büyük dating appler bunu yapmaz. Gidip "Alev seninle ateşli sohbetler yapmak istiyor" benzeri reklamlar yapan saçma ve ne idüğü belirsiz uygulamalar için olabilir ancak Bumble, Happn veya Tinder bunu yapacağını sanmıyorum. Zaten bu uygulamaların yurt dışındaki kullanım amacı belli.Ajanslar buraya kız yollamasının bir amacı yok. Kadın neden kendi başına takipçi kazanabilecekken ajansla parasını bölüşsün? Zaten buraya biraz açık fotoğrafını koyup açıklamaya Instagram'ını yazdığın anda kısa sürede binlerce takipçiye ulaşıyorsun. Sonrası influencer veya başka yollar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…