Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 20 Şubat 2014 #1 Norveç'te bir çocuğu sokakta montsuz halde bırakıyorlar ve olanları video kameraya alıyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok fazla söz söylemeye gerek yok. İnsanlık din tanımaz. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Norveç'te bir çocuğu sokakta montsuz halde bırakıyorlar ve olanları video kameraya alıyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok fazla söz söylemeye gerek yok. İnsanlık din tanımaz.
TpszTelevizyon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 1.056 Makaleler 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği 20 Şubat 2014 #2 Dün facebook'ta görmüştüm. İlk 1 dakika civarı kimse ilgilenmiyor sanıyorsun. Sonra bir bakıyorsun herkes bir şey veriyor.
Dün facebook'ta görmüştüm. İlk 1 dakika civarı kimse ilgilenmiyor sanıyorsun. Sonra bir bakıyorsun herkes bir şey veriyor.
Davut Aslanhan Hectopat Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 446 Yer Ankara 20 Şubat 2014 #3 Evet bende izledim ve insanlığa mesaj vermek için güzel bir video olmuş.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2014 #4 Videoyu sonuna kadar izlemeseydim teyze ile pembe telefonlu ablaya iyi sövecektim.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 21 Şubat 2014 #5 Sövecektin ama aynı şeyi bizler de yapıyoruz. Aslında hiç güzel değil yaptığımız şey, kabullenelim.
Kerem Yaşar Kilopat Katılım 27 Aralık 2012 Mesajlar 774 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2014 #6 Norveç e taşınacağım.
C caykarali Hectopat Katılım 25 Aralık 2013 Mesajlar 64 22 Şubat 2014 #7 Mert dedi: Norveç'te bir çocuğu sokakta montsuz halde bırakıyorlar ve olanları video kameraya alıyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok fazla söz söylemeye gerek yok. İnsanlık din tanımaz. Genişletmek için tıkla... Kardeşim insanlık böyle olmaz. Bunu yapmak zaten herkesin görevi. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Mert dedi: Norveç'te bir çocuğu sokakta montsuz halde bırakıyorlar ve olanları video kameraya alıyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok fazla söz söylemeye gerek yok. İnsanlık din tanımaz. Genişletmek için tıkla... Kardeşim insanlık böyle olmaz. Bunu yapmak zaten herkesin görevi.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2014 #8 Türkiye'de elini çarpsan zengin dilenciye çarpıyor. Hangi birine yardım ediyim? Onlar bana yardım etsin benden zenginler.
Türkiye'de elini çarpsan zengin dilenciye çarpıyor. Hangi birine yardım ediyim? Onlar bana yardım etsin benden zenginler.
Xamazunga Kilopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 838 Makaleler 1 Yer Adana, Turkey 22 Şubat 2014 #9 Bizim burada bir çocuğun montu olmaz ise ona "montsuz dışarıda ne işin var dingil" derler.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2014 #10 Kendi milletimizi eleştirmek gerek birde. Müslüman bir toplum olarak birçoğumuz bu hareketleri yapmıyoruz.
Kendi milletimizi eleştirmek gerek birde. Müslüman bir toplum olarak birçoğumuz bu hareketleri yapmıyoruz.