Xlazy1 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 376 Çözümler 2 18 Ekim 2021 #1 İnternetteki basit problem sorularından oluşan IQ testleri değil de gerçek IQ testleri nereden olunuyor?
İnternetteki basit problem sorularından oluşan IQ testleri değil de gerçek IQ testleri nereden olunuyor?
KriyusHeta Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 658 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Olympos. Ara sıra Hasbahçe'deyim. Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #2 İnternette olunmuyor, belli testlerden geçiyorsun diye biliyorum öyle göründüğünden kolay değil.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #3 Wisc-r testi yapılıyor Ankara Hacettepe'de. Şehrine göre değişiyor.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 20 Ekim 2021 #4 Xlazy1 dedi: İnternetteki basit problem sorularından oluşan IQ testleri değil de gerçek IQ testleri nereden olunuyor? Genişletmek için tıkla... Psikologlar tarafından yapılabiliyor diye bilmekteyim. Şu site bolca detaylı anlatmış bakabilirsiniz : Iq Testi Nedir, Neden ve Nasıl Yapılır? Iq Testi hakkında merak ettiklerinize doktor kalemiyle ulaşabilirsiniz. Iq Testi kim tarafından yapılır? Iq Testi öncesi, sonrası ve riskleri gibi aklınıza takılan tüm Iq Testi sorularının cevapları Uzmandoktor.Net'te www.uzmandoktor.net
Xlazy1 dedi: İnternetteki basit problem sorularından oluşan IQ testleri değil de gerçek IQ testleri nereden olunuyor? Genişletmek için tıkla... Psikologlar tarafından yapılabiliyor diye bilmekteyim. Şu site bolca detaylı anlatmış bakabilirsiniz : Iq Testi Nedir, Neden ve Nasıl Yapılır? Iq Testi hakkında merak ettiklerinize doktor kalemiyle ulaşabilirsiniz. Iq Testi kim tarafından yapılır? Iq Testi öncesi, sonrası ve riskleri gibi aklınıza takılan tüm Iq Testi sorularının cevapları Uzmandoktor.Net'te www.uzmandoktor.net
L latiass Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 367 Çözümler 3 20 Ekim 2021 #5 Gerçek test sonucu için yaşının en fazla 12 olmadı lazım. Daha üst yaşlarda gerçek sonuç vermiyor.
İ İsim Değişikliği Kilopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #6 IQ Test Made by Mensa Norway - Mensa Norway test.mensa.no
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 20 Ekim 2021 #7 İsim Değişikliği dedi: IQ Test Made by Mensa Norway - Mensa Norway test.mensa.no Genişletmek için tıkla... Site benim IQ'yu kaldıramadı.
İsim Değişikliği dedi: IQ Test Made by Mensa Norway - Mensa Norway test.mensa.no Genişletmek için tıkla... Site benim IQ'yu kaldıramadı.
iyimisinDAYI Decipat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 20 Ekim 2021 #8 İsim Değişikliği dedi: IQ Test Made by Mensa Norway - Mensa Norway test.mensa.no Genişletmek için tıkla... VGAMonitorluAdam dedi: Site benim IQ'yu kaldıramadı. Eki Görüntüle 1193794 Genişletmek için tıkla... Gerçek demiş arkadaş.
İsim Değişikliği dedi: IQ Test Made by Mensa Norway - Mensa Norway test.mensa.no Genişletmek için tıkla... VGAMonitorluAdam dedi: Site benim IQ'yu kaldıramadı. Eki Görüntüle 1193794 Genişletmek için tıkla... Gerçek demiş arkadaş.