Gerçek karambit yasal bir sorun oluşturur mu?

EnesMT

Hectopat
Daha fazla  
AliExpress'de karambit bıçak gördüm ve satıcıyla iletişime geçtim. Kendisi oyuncak olduğunu söyledi lakin sipariş verdikten sonra keskin ve gerçek olduğunu söyledi, yasal bir sorun olur mu ? Bıçak takılsın el konulsun ama yasal bir şey olmasın, para iadesini de alayım.
Lütfen deneyimli veya profesyonel olanlar mesaj yazsın.

Güncel

Sanırım dışardayken kılıfının içinde olsa sorun olmaz. Zaten dışarda normal bir bıçak sallamak zaten yasak, tehlikeli ve sakıncalı.

Adamın yeteneğine bağlı. Benim arkadaşım A3 Aliexpresste kendisi ürün satıyor tüm okula :D Her neyse geçenlerde 25-30 cm lik et bıçağı sipariş etmişti ve geçeceğinden pek ümitli değildik zaten babası da sadece denesin diye söylemiş ama artık nasıl olduysa 25 cm lik et bıçağı gümrükten sorunsuzca geçti. Biraz adama kalıyor sanırım. Bu çinliler konu para olunca neler yapıyorsa artık :D

Adamın yeteneğine bağlı. Benim arkadaşım A3 Aliexpresste kendisi ürün satıyor tüm okula :D Her neyse geçenlerde 25-30 cm lik et bıçağı sipariş etmişti ve geçeceğinden pek ümitli değildik zaten babası da sadece denesin diye söylemiş ama artık nasıl olduysa 25 cm lik et bıçağı gümrükten sorunsuzca geçti. Biraz adama kalıyor sanırım. Bu çinliler konu para olunca neler yapıyorsa artık :D
Devletide kandırmak istemiyorum işte

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı