Gerçek sertifika nereden alabilirim?

472423

Decapat
İnternette çokça sertifika egitim kursu satan yerler var ama pek inandirici gelmedi. Yani soyle ben kendi universiye bolumum ici ekstra CV'me eklenmesi icin sertifika egitim kursu almak istiyorum ama guvenilir bir yer bulamadim. Var mi acaba bilginiz?

Btk'nın kendi kursaları var, e-devlet'ten sorgulayabileceğin sertifika veriyor.

Hangi bölüm için sertifika lazım hocam.

Udemy güvenilirdir.

Udemy sertifilkaları hiçbir işe yaramıyor.

Halk eğitime bakabilirsiniz birçok kurs var ve ücretsiz, e-Devlet'ten de görünüyor bu sertifikalar. Tabii sınavda başarılı olursanız alıyorsunuz sertifikayı.

Udemy ve BTK Akademi gibi yerler katılım sertifikası veriyor, ve her işletme bunları tanımayabilir. Uluslararası alanda dahi geçerli sertifikayı

gibi yerlerden alabilirsin. Bu gönderdiğim yerler dijital sertifikaların yanında fiziksel olarak adresine sertifika da gönderiyorlar. Ama sadece CV'ne ekleme amacıyla istiyorsan BTK akademi vs. gibi yerlere yönelebilirsin.

Herkes ücüretsiz kursları söylemişler buralardan alacağın sertifikalar iş hayatında hiçbir işe yaramaz kendi alanınla ilgili diyelim siber güvenlik cıssp, cısa gibi sertifikaların kurslarına girip öğrendikten sonra sınava gireceksin başarılı olursan verirler dediğim gibi iternetten araştır ücüretsiz kurslara boşuna zamanını harcama.

Sertifikaların hiçbir anlamı yok. Sertifika almak için paragöz firmalara boşuna para vermeyin onun yerine işinizde işe yarayacak eğitimlere katılın. Sertifikayı yazıcı ve cancanlı ambalaj kağıdı ile evde bile yaparsınız... Ha bir de şey var neymiş e-devletten sorgulanabilir sertifika satanlar var size garanti veriyorum bu dünyada 1(bir) tane bile insan kaynakları görevlisi o sertifikaları sorgulamaz.

Hocam katılım sertifikaları işe yaramaz haklısınız ama

CFA Program

örneğin bu sertifika programı, 3000$ gibi bir ücreti var ve çok zor bir sınav sistemi var. Bu sertifika ben Finansı yalayıp yuttum demek ve sertifika sahibine Finans Uzmanı tarzında bir ünvan sağlıyor. Burada önemli olan katılım sertifikası değil, uluslararası geçerliliği olan sınavlı bir sertifika sunması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…