Bu elbette benim de aklıma geldi hocam. Ama ben referans bir forumdaş arıyorum.N11, Trendyol, Pttavm gibi yerlerde satıcılarda bulursun doğal salep diye.
![]()
aktarloji 1 Kg Saf Toz Salep / Sahlep Bucak'tan - Fiyatı, Yorumları
aktarloji 1 Kg Saf Toz Salep / Sahlep Bucak'tan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Misal
Teknoloji odaklı forumda toz salep için referans bulman imkansız gibi bir şeyBu elbette benim de aklıma geldi hocam. Ama ben referans bir forumdaş arıyorum.
Zevk meselesi. Denemekten ne çıkar? Belki benim gibi seven birisi vardır aramızda. Çünkü gerçeğini bulmak gerçekten, herkes için zordur. Mesela attığın linkteki kesinlikle gerçek değil çünkü kilosunu 6.500 liradan aşağı alamazsın hocam.Teknoloji odaklı forumda toz salep için referans bulman imkansız gibi bir şey![]()
Valla bilemem o kadar o zaman. Aktar siteleri oluyor kendi sitelerinde satıyorlar oradan bakabilirsin google da aratıp.Zevk meselesi. Denemekten ne çıkar? Belki benim gibi seven birisi vardır aramızda. Çünkü gerçeğini bulmak gerçekten, herkes için zordur. Mesela attığın linkteki kesinlikle gerçek değil çünkü kilosunu 6.500 liradan aşağı alamazsın hocam.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.