Gerçek Zamanlı Strateji oyunu

Rogun2

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar çocukluğumda oynadığım gerçek zamanlı strateji oyunu vardı. Çok aradım ama bulamadım.

Öncelikle oyunla ilgili hatırladıklarım, asker bastığınızda kare bi ordu şeklinde oluşuyordu yani Age of Empires'deki gibi tek tek asker yapmıyor kare bi ordu şeklinde oluşuyordu. Onun dışında ordunuzun canı azaldığında seyrekleşiyordu falan. Temasını tam hatırlamıyorum ama oklar ve kılıçlar var orta çağ temalıydı muhtemelen Red alert veya startcraft gibi bir oyun değildi.

Düşündüm ama nedense "Army Man RTS" isminde oyun vardı sanırım o geldi aklıma ama demişsinizki ortaçağ temalı o yüzden dediğim sizin dediğinizle uğuşmuyor.

Evet bu oyunda küçüklüğümün oyunudur ama kast ettiğim bu değil

Rise of Nations age of gibi tekli asker üretiyor sanırım gördüğüm kadarıyla

Battle for Middle Earth'e de baktım fakat onda da şu sorun var oyunda olağan üstülük yoktu yani ejderhadır, hayvan evcilleştirmedir falan yoktu. Oldukça sade bi oyundu ki sevdiğim noktası da buydu aslında kısaca kare ordu mantığı kullanan bi Age of Empires denebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…