Gerçekten güvenilir virüssüz Türkçe yama siteleri var mı?

Makine çeviriye baktımda adamlar Google Translate'den çeviri yapıyormuş.

Makine çeviriye baktımda adamlar Google Translate'den çeviri yapıyormuş.
Hocam adamların ismi Makine Çeviri, yamalarını kullanırsanız ne kadar kaliteli olduğunu anlarsınız. Ben AC Odyssey, RDR 2, AC Valhalla gibi oyunlara oradan Türkçe yama kurdum. Gerçekten çok kaliteliydi.

Hocam adamların ismi makine çeviri, yamalarını kullanırsanız ne kadar kaliteli olduğunu anlarsınız. Ben AC Odyssey, RDR 2, AC Valhalla gibi oyunlara oradan Türkçe yama kurdum. Gerçekten çok kaliteliydi.

Oyunu aratılacak bir yer var mı ben Discord ve kendi sitelerinde bulamadım.

Boş yapmış. Adında türkçeyama, türkçeyamacı vs yazan bütün yama sitelerinden uzak dur, bilmemneçeviri olanlar genelde güvenilir oluyor. Arkadaş övmüş de mecbur kalmadıkça makine çeviri gibi ekiplerin yamasını kullanma. Ufak tefek oyunlarda bi yere kadar idare ediyo da biraz metni bol oyunlarda batırıyo bildiğin o tür çeviriler. Biri ücretli diğeri translate yama varsa ücretliyi tercih et. 1 oyun için 140 lira abonelik çok ben translate oynarım demeni anlarım. Abonelik sistemiyle çalışan 1 anonymous var zaten gerisi 1 kere al ömür boyu yama senin şeklinde çalışıyo ücretlilerin. Anonymousa ek rewadis güvenilirdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…