Salih Karagoz Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #21 Ester Hirsch dedi: Ben 0'dan TYT geometri kitabını almıştım daha başlamadım. Genişletmek için tıkla... Black Swordsman dedi: Konu anlatımı ile çok şey kattı bana. Aynı zamanda dershaneye de gittim, konular tam oturdu. Soru düzeyleri vs. her şey oturaklı kitapta. Öneririm yani pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne aldınız bende bu sene gireceğim sınava?
Ester Hirsch dedi: Ben 0'dan TYT geometri kitabını almıştım daha başlamadım. Genişletmek için tıkla... Black Swordsman dedi: Konu anlatımı ile çok şey kattı bana. Aynı zamanda dershaneye de gittim, konular tam oturdu. Soru düzeyleri vs. her şey oturaklı kitapta. Öneririm yani pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne aldınız bende bu sene gireceğim sınava?
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 15 Haziran 2025 #22 Salih Karagoz dedi: Sonuç ne aldınız bende bu sene gireceğim sınava? Genişletmek için tıkla... 4 yıllık konuyu hortlatmak acayip bir seçim olmuş. Sınavda TYT'den 400.000 sıralama yapmıştım. Bilgisayar Programcılığı okudum.
Salih Karagoz dedi: Sonuç ne aldınız bende bu sene gireceğim sınava? Genişletmek için tıkla... 4 yıllık konuyu hortlatmak acayip bir seçim olmuş. Sınavda TYT'den 400.000 sıralama yapmıştım. Bilgisayar Programcılığı okudum.