Gereksiz bilgi verin

32 yaşındayım ve bununla gurur duymuyorum. Keşke 20 yaşına geri dönebilsem. 15 yaş da iyidir.

Bir gereksiz bilgi daha vereyim. Şu anda Solian isimli Psikoz ilacını kullanmadığımdan, sürekli şüpheciliğimi birileri arttırdığından, şüphenin kemikleşmesi ve 2 gündür uyumama kaynaklı düzgün cümle kuramıyorum. @Sebebi92

Teknoloji forumlarını, özellikle de çabuk cevap alabildiklerimi çok seviyorum. Zaman akıp geçiyor.

Psikoz ve Konuşma kabiliyeti bağlantısı, Bkz:
psikoz.png

@333365

Son düzenleme:
32 yaşındayım ve bununla gurur duymuyorum. Keşke 20 yaşına geri dönebilsem. 15 yaş da iyidir.

Bir gereksiz bilgi daha vereyim. Şu anda solian isimli psikoz ilacını kullanmadığımdan, sürekli şüpheciliğimi birileri arttırdığından, şüphenin kemikleşmesi ve 2 gündür uyumama kaynaklı düzgün cümle kuramıyorum. @Sebebi92

Teknoloji forumlarını, özellikle de çabuk cevap alabildiklerimi çok seviyorum. Zaman akıp geçiyor.

Psikoz ve konuşma kabiliyeti bağlantısı, bkz:
Eki Görüntüle 2518702

@333365

Bian dedim ne oluyor jeton sonradan düştü.

Eğer rüyada herhangi bir şey düşünürseniz anında olur, mesela rüyada yanınızda bir adam yürürken adamın size saldırdığını düşünürseniz gerçekten saldırır. Geçen gün lucid rüya görürken test ettim ve oldu. Bu durumdan kurtulmanız için de örnektekine göre normal yürüdüğünü düşünmeniz lazım.

ABDnin başlangıçta Sovyetlere karşı mücahitlere yardım yapıp farketmeden büyük bir düşman yarattığını biliyormuydunuz? Evet o mücahitler sonradan Taliban çatısı altında birleşti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı