Bir arkadaşımdan ödünç aldığım her oyunu yükleyip sildikten sonra tekrar yüklediğimde save dosyaların halen durduğunu görüyorum. Bunu nasıl çözerim? Bunun için 2 uygulama kullanıyorum ama çözemedim.
Bir arkadaşımdan ödünç aldığım her oyunu yükleyip sildikten sonra tekrar yüklediğimde save dosyaların halen durduğunu görüyorum. Bunu nasıl çözerim? Bunun için 2 uygulama kullanıyorum ama çözemedim.
windows + r yap ve şunları yaz %temp% temp ve appdata yaz. temp dosyalarındaki tüm herşeyi sil ve appdata'dan oyunun ismini ara ve o dosyayı sil. Ek oalrak depolama yazarak gereksiz dosyalar kısmındaki şeyleri silebilirsin.
Windows + r yap ve şunları yaz %temp% temp ve appdata yaz. Temp dosyalarındaki tüm her şeyi sil ve Appdata'dan oyunun ismini ara ve o dosyayı sil. Ek oalrak depolama yazarak gereksiz dosyalar kısmındaki şeyleri silebilirsin.