Gereksiz mesajdan uyarı yemek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi bakın. Konuyu buraya bırakıyorum.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/kulakliklari-begenmemek.1279622/Konu büyük ihtimal sohbet muhabbet etmek için açılmış bir konu. Destek talebi yok. Soru yok. Bunu nasıl düzeltirim, bunu çözmeme yardım edin tarzı bir talep yok. Öylesine fikir belirtilmiş bir konu. Ki belli ki diğer insanların da fikirleri merak ediliyor.
Şimdi işin ilginç tarafı ben yorum yaptığım zaman, yaptığım yoruma gereksiz hükmü verilip uyarı yiyorum. Şimdi bu açıdan bakarsanız bu konu destek istemiyor, o zaman bu konu da gereksiz. Destek istemeyen konu gereksiz konudur demiyorum. Ama açılan konu bariz sohbet için açılmış bir konu. Ki girerseniz başka gereksiz yorumlar da görürsünüz. Şimdi aşağıya kendi yaptığım ve gereksiz olarak görülen yorumu bırakıyorum. Bana verilen uyarı haklı mı haksız mı siz karar verin.

Saçma2.png

Çakma ürüne bu kadar müptela olduysan orijinalini nüfusuna geçirirsin herhalde.

Yukarıda konuda yazdığın cümle var.

Konuyu açanla hem dalga geçmişsin, hem de gereksiz mesaj atmışsın.

Konuyu açan kişi yorumundan da rahatsız olmuş.

Yediğin cezada bir sorun yok, gereksiz mesajları görürseniz raporlayın. Çifte standart söz konusu değil. Konular sayfalarca uzatıldığı için bu konu için demiyorum, haliyle her mesajı kontrol edemiyoruz. Bu tür mesajları raporlayabilirsiniz. O diğer gereksiz mesaj atanlar da uyarıldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı