S sko Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #1 Bilgisayara gereksiz bir sürü oyun indirmişim bunları silecek bir uygulama lazım önerisi olan var mı?
Bilgisayara gereksiz bir sürü oyun indirmişim bunları silecek bir uygulama lazım önerisi olan var mı?
sametEbiri2001 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #2 Kendin sil o tarz programlar trojan CPU tacizcisi.
S sko Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #3 sametEbiri2001 dedi: Kendin sil o tarz programlar trojan CPU tacizcisi. Genişletmek için tıkla... Bir sürü var hepsini gösteren bir yerden topluca silmem lazım.
sametEbiri2001 dedi: Kendin sil o tarz programlar trojan CPU tacizcisi. Genişletmek için tıkla... Bir sürü var hepsini gösteren bir yerden topluca silmem lazım.
yusuf küçükkk Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #4 Knk windows tuşuna bas denetim masasını aç ordan program kaldır var ona gir ve orda tüm programlar var ordan silebilirsin
Knk windows tuşuna bas denetim masasını aç ordan program kaldır var ona gir ve orda tüm programlar var ordan silebilirsin
S sko Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #5 yusuf küçükkk dedi: Kanka Windows tuşuna bas denetim masasını aç oradan program kaldır var ona gir ve orada tüm programlar var oradan silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yine de bazıları olmuyor.
yusuf küçükkk dedi: Kanka Windows tuşuna bas denetim masasını aç oradan program kaldır var ona gir ve orada tüm programlar var oradan silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yine de bazıları olmuyor.
Rav3nnd Decipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 461 Makaleler 2 Çözümler 16 19 Mayıs 2025 #6 sko dedi: Yine de bazıları olmuyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum fakat RevoUninstaller kullanabilirsin. Revo Uninstaller Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar... www.technopat.net
sko dedi: Yine de bazıları olmuyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum fakat RevoUninstaller kullanabilirsin. Revo Uninstaller Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar... www.technopat.net