A acv Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 23 Ağustos 2020 #11 Söylenilmedik bir Revo Uninstaller Free kaldı, onu da ben söylemiş olayım. Buradakiler haricinde varsa da ben bilmiyorum
Söylenilmedik bir Revo Uninstaller Free kaldı, onu da ben söylemiş olayım. Buradakiler haricinde varsa da ben bilmiyorum
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 23 Ağustos 2020 #12 IObit fanları gelecek. 3. Parti yazılım kullanma elinle sil. CCleaner dahi kullanma eskiden bende kullanıyordum lakin forumda şikayetler var.
IObit fanları gelecek. 3. Parti yazılım kullanma elinle sil. CCleaner dahi kullanma eskiden bende kullanıyordum lakin forumda şikayetler var.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2020 #13 Trieetz dedi: IObit fanları gelecek. 3. parti yazılım kullanma elinle sil. CCleaner dahi kullanma eskiden bende kullanıyordum lakin forumda şikayetler var. Genişletmek için tıkla... Ben CCleaner kullanırken hiç sorun çıkmadı ve bende IObit sevmiyorum zaten.
Trieetz dedi: IObit fanları gelecek. 3. parti yazılım kullanma elinle sil. CCleaner dahi kullanma eskiden bende kullanıyordum lakin forumda şikayetler var. Genişletmek için tıkla... Ben CCleaner kullanırken hiç sorun çıkmadı ve bende IObit sevmiyorum zaten.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 23 Ağustos 2020 #14 hakan.klcarslan dedi: Ben kullanırken hiç sorun çıkmadı ve bende IObit sevmiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Güvenlik sorunlarını kasdediyorum. Yazılımsal değil örnek bilgileri ele geçirmek gibi şikayetler var.
hakan.klcarslan dedi: Ben kullanırken hiç sorun çıkmadı ve bende IObit sevmiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Güvenlik sorunlarını kasdediyorum. Yazılımsal değil örnek bilgileri ele geçirmek gibi şikayetler var.
LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 23 Ağustos 2020 #15 bartuhane dedi: IObit uninstaller. Genişletmek için tıkla... Mekke' de şeytan yerine seni taşlarlar aman diyim.
bartuhane dedi: IObit uninstaller. Genişletmek için tıkla... Mekke' de şeytan yerine seni taşlarlar aman diyim.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2020 #16 LeBlanc dedi: Mekke'de şeytan yerine seni taşlarlar aman deyim. Genişletmek için tıkla... Adettendir.
LeBlanc dedi: Mekke'de şeytan yerine seni taşlarlar aman deyim. Genişletmek için tıkla... Adettendir.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 23 Ağustos 2020 #17 Gereksiz olan programlar hangiler?