s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Temmuz 2020 #1 İlk öncelikle 3 ekran görüntümüz var. Bu aldığım uyarı. Bakalım neden gereksiz mesaj demiş. Burda bu arkadaş "Paycell" cümlesinin sonuna nokta eklememiş. Ben cevapla butonuna basarak cevap verdim. Konu sahibi ona söylediğimi zannetmiş, ve sanırım moderatörler de bu mesajı görünce direkt gereksiz mesaj uyarısı vermiş. Haklı mıyım? Haksız mı?
İlk öncelikle 3 ekran görüntümüz var. Bu aldığım uyarı. Bakalım neden gereksiz mesaj demiş. Burda bu arkadaş "Paycell" cümlesinin sonuna nokta eklememiş. Ben cevapla butonuna basarak cevap verdim. Konu sahibi ona söylediğimi zannetmiş, ve sanırım moderatörler de bu mesajı görünce direkt gereksiz mesaj uyarısı vermiş. Haklı mıyım? Haksız mı?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.265 Makaleler 42 Çözümler 274 21 Temmuz 2020 #2 Tek kelimelik özne belirten cevaplara nokta konulmasa da olur. Ayrıca üyeleri uyarmak yerine rapor sistemini kullanmalısınız. Uyarınızda bir sorun yok.
Tek kelimelik özne belirten cevaplara nokta konulmasa da olur. Ayrıca üyeleri uyarmak yerine rapor sistemini kullanmalısınız. Uyarınızda bir sorun yok.