HrnSkGs Hectopat Katılım 20 Ekim 2014 Mesajlar 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2015 #1 Windows 8.1 Pro kullanıyorum ve herhangi bir yerden dosya silerken dosyayı silmek istediğinden emin misin diye sormuyor. Direkt çöp kutusuna atıyor ve bu beni rahatsız ediyor. Bilenler cevaplasın lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2015
Windows 8.1 Pro kullanıyorum ve herhangi bir yerden dosya silerken dosyayı silmek istediğinden emin misin diye sormuyor. Direkt çöp kutusuna atıyor ve bu beni rahatsız ediyor. Bilenler cevaplasın lütfen.
MR.White Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 700 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #2 HrnSkGs dedi: ... Genişletmek için tıkla... Çöp kutusunu temizleyebilirsin, zor bir şey olmaması gerek. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2015
HrnSkGs dedi: ... Genişletmek için tıkla... Çöp kutusunu temizleyebilirsin, zor bir şey olmaması gerek.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.461 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 26 Ocak 2015 #3 Geri dönüşüm kutusuna sağ tıkla, özelliklere tıkla. Silme onay iletim kutusunu göster seçeneğine tik ekle. Uygulaya bas. MR.White dedi: Çöp kutusunu temizleyebilirsin, zor bir şey olmaması gerek. Genişletmek için tıkla... Arkadaş ondan bahsetmemiş.
Geri dönüşüm kutusuna sağ tıkla, özelliklere tıkla. Silme onay iletim kutusunu göster seçeneğine tik ekle. Uygulaya bas. MR.White dedi: Çöp kutusunu temizleyebilirsin, zor bir şey olmaması gerek. Genişletmek için tıkla... Arkadaş ondan bahsetmemiş.
MR.White Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 700 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #4 Vavien. dedi: Geri dönüşüm kutusuna sağ tıkla, özelliklere tıkla. Silme onay iletim kutusunu göster seçeneğine tik ekle. Uygulaya bas. Arkadaş ondan bahsetmemiş. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim, benim hatam, kusura bakmayın.
Vavien. dedi: Geri dönüşüm kutusuna sağ tıkla, özelliklere tıkla. Silme onay iletim kutusunu göster seçeneğine tik ekle. Uygulaya bas. Arkadaş ondan bahsetmemiş. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim, benim hatam, kusura bakmayın.