Merhaba, daha yeni bir wallpaper hazırladım fakat yanlışlıkla geri dönüşüm kutusuna atıp geri dönüşüm kutusunu boşalttım. Bu dosyayı ben nasıl geri getirebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Bu benimde başıma gelmişti bunun için bazı uygulamalar var galiba ama çok karışık ve ne kadar güvenilir bilemiyorum.Merhaba, daha yeni bir wallpaper hazırladım fakat yanlışlıkla geri dönüşüm kutusuna atıp geri dönüşüm kutusunu boşalttım. Bu dosyayı ben nasıl geri getirebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Bu programramı mı diyorsunuz hocam? O programı denedim fakat kurtarmak için ücret istiyor.Data Recovery programları ile silinen sektörleri tarayıp verilerinizin üstüne veri yazılmadı ise verilerinizi kurtarabilirsiniz.
Hocam iyi bir Data Recovery programı indirirseniz güvenli olacaktır.Güvenilir mi hocam? İndiricemde.
Programı denedim fakat kurtarmak için ücret istiyor.Hocam iyi bir Data Recovery programı indirirseniz güvenli olacaktır.
Recuva dener misiniz?Programı denedim fakat kurtarmak için ücret istiyor.
Ben üsttede arkadaşın dediği programın deneme sürümünü indirmişim galiba tamam şimdi üstte ki arkadaşın önerdiği programı deniyorum Recuva'a pek güvenmiyorum hocam çünkü CCleaner'ın.Recuva dener misiniz?
Gitmiş resim hocam.Recuva dener misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.