Çözüldü Geri gönderilmiş kargo geri istenebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tunaarslan

Decapat
Makaleler
3
Arkadaşlar ben yaklaşık 3 gün önce kart siparişi vermiştim, dun dağıtıma çıktı diye mesaj gelmişti, fakat apartmanin zilinde sorun olduğu için sanırım açan olmayınca geri döndü. Bana gönderildiği şubeyi de söylediler. Sube yi arayıp bana tekrar gönderilmesini istemek gibi bir şansım var mı? Yoksa paşa paşa gidip alacak mıyım?

Çözüm
Arkadaşlar hepiniz aynı şeyi yazmışsınız. Şaşırdım doğrusu. Bizim oradaki Yurtiçi şubesinde 2 kere dağıtıma çıkma hakkı var. Arkadaşımıza bir kere daha gelmesi lazım. Eğer sizin civardaki şubeler getirmiyorsa internetten şikayet edin. Çünkü konuştum ben. Konuştuğum şubede masa başı iş yapan bir abiydi. O söyledi, bende onun yalancısıyım.
Arkadaşlar hepiniz aynı şeyi yazmışsınız. Şaşırdım doğrusu. Bizim oradaki Yurtiçi şubesinde 2 kere dağıtıma çıkma hakkı var. Arkadaşımıza bir kere daha gelmesi lazım. Eğer sizin civardaki şubeler getirmiyorsa internetten şikayet edin. Çünkü konuştum ben. Konuştuğum şubede masa başı iş yapan bir abiydi. O söyledi, bende onun yalancısıyım.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı