Steam Geri ödeme yapılmadı

furkn1711

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 26 Temmuz'da Lossless Scaling adlı uygulamayı iade ettim ama hala parası iade edilmedi. Karşımda muhatap da bulamıyorum nasıl çözeceğim bu durumu? İadenin bu kadar uzun sürmemesi gerekirdi. Satın alım geri ödendi yazıyor ama para gelmemiş.

@furkn1711, Steam gibi firmanın paraya çökeceğini sanmıyorum. 3 dolarlık ürün, 3 dolarınıza neden çöksünler yav? Google'a Steam destek yazın bir. Daha önce destek ile işim olmadığı için nereden ulaşılabileceğini bilmiyorum.

Bilinçli yapılmamıştır elbet ama sonuçta paramı alamadım yani çöktüler parama ne diyim. Steamle bir türlü iletişime geçemiyorum. Sorunları sıralamış seçtiriyo ben doğrudan iletişime geçmek istiyorum ama öyle bir şey yok sanırım

Normalde çoktan yapılırdı desteğe sordunuz mu?
Steam desteğe doğrudan mesaj yazamıyoruz sorunları seçeneklerden seçtiriyo. İade alamadım seçeneğini falan seçtim en sonda SSini attığım bölüm geldi ordan da bir yere tıklanmıyo zaten. İadeyi yolladık diyo Steam. Bankayı arıyorum iade gelmedi diyo. Sonuç müşteri mağdur. Harcama itirazı yaptım 30-280 gün içinde açıklanır diyo.

Açıkçası daha önce hiç böyle bir durum yaşamadım bir kere başka bir konuda sorun oldu hızlı geri döndüler o yüzden büyük ihtimalle çözerler diye düşündüm. Steam'de zaten 3 dolar gibi bir ücrete çökmez bence hallolur öyle böyle.

Bilerek çöktüler demiyorum zaten kardeşim Steam iade ettik diyo banka etmediler diyo sonuç olarak paramı alamadım. Bilerek çöktüler veya çökmediler bu kısım beni hiç ilgilendirmiyo sonuçta ben paramı alamadım. Steamle iletişime nasıl geçilir biliyor musun? Yazarak iletişime geçmek istiyorum ama bulamadım bir türlü.

Yani sorunun ne olduğunu bile pek hatırlamıyorum açıkçası o yüzden pek Steam yönünde bilgim yok ama Epic Games ile bir çok kez e-posta yoluyla iletişime geçtim ve çok yardımcı oluyorlar olamasalar bile yönlendirip bir süre sonra sorununuz çözüldü mü diye soruyorlar. Herhalde daha az sevilen Epic Games böyle bir hizmet sunabilirken Steam de sunuyordur diye düşündüm ama baktım biraz da pek e-posta ile iletişime geç seçeneği görmedim maalesef.

Steami oldum olası sevmem zaten epic candır. Daha önce de iade yaptım 2 hafta sonra ödediler ama bu sefer 20 gün oldu hâlâ ödeme yok. Neyse Allah'tan önemli bi miktar değildi steamden pahalı bir şey almamam gerektiğini öğrenmiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…