Geri yüklenen programlar çalışmıyor

Finwe

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Dün PC'den program kaldırırken bir programın silinmesi uzun sürdü silindikten sonrada D diskimdeki bütün programların silindiğini gördüm. İnternetten silinen dosyaları geri getirmek için EaseUS data recovery programını indirdim. Program bütün dosyaları buldu geri yükledim ancak dosyalar açılmıyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Dün PC'den program kaldırırken bir programın silinmesi uzun sürdü silindikten sonrada D diskimdeki bütün programların silindiğini gördüm. İnternetten silinen dosyaları geri getirmek için EaseUS data recovery programını indirdim. Program bütün dosyaları buldu geri yükledim ancak dosyalar açılmıyor. Ne yapmam lazım?
veri kurtarma programları günümüzde ücretsiz iş yapamaz oldu sizin indirdiğiniz program kurtardığı dosyalara kilit vurmuş olabilir bazı programlar ise 50 gb lik veriyi kurtarması gerekirken bunun 500 mb kısmını ücretsiz kurtarıp geriye kalan kısmına ücret ister program tavsiyesi veremiyorum nedeni ise ücret ve anti spam klasörlerden oluşur veri kurtarayım derken verilerinizi çalabilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı