ramazany66 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #1 GET ile 760 TL'ye PlayStation 3 aldım. Kargo satıcıya ait. PlayStation yarın kargoya verilecek. GET ile ilk alışverişim olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
GET ile 760 TL'ye PlayStation 3 aldım. Kargo satıcıya ait. PlayStation yarın kargoya verilecek. GET ile ilk alışverişim olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.229 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #2 Kargoyu kapıda açın. Bir sorun varsa tutanak tutturun.
ramazany66 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #3 SHER-LOCKED dedi: Kargoyu kapıda açın. Bir sorun varsa tutanak tutturun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bir de ben cihazı geri iade etsem fakat satıcı cihazı kargodan almaz ise ne olur?
SHER-LOCKED dedi: Kargoyu kapıda açın. Bir sorun varsa tutanak tutturun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bir de ben cihazı geri iade etsem fakat satıcı cihazı kargodan almaz ise ne olur?
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #4 ramazany66 dedi: Teşekkür ederim. Bir de ben cihazı geri iade etsem fakat satıcı cihazı kargodan almaz ise ne olur? Genişletmek için tıkla... Senin sorumluluğunda değil dostum paran sana iade olacaktır.
ramazany66 dedi: Teşekkür ederim. Bir de ben cihazı geri iade etsem fakat satıcı cihazı kargodan almaz ise ne olur? Genişletmek için tıkla... Senin sorumluluğunda değil dostum paran sana iade olacaktır.
ramazany66 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #5 NoobEller dedi: Senin sorumluluğunda değil dostum paran sana iade olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tekrar teşekkür ederim.
NoobEller dedi: Senin sorumluluğunda değil dostum paran sana iade olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tekrar teşekkür ederim.
Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.873 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 23 Ekim 2020 #6 GET için alıcıysanız sorun yok ama satıcıysanız, uzak durulması gereken bir sistem.
ramazany66 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #7 Pikachu.34 dedi: GET için alıcıysanız sorun yok ama satıcıysanız, uzak durulması gereken bir sistem. Genişletmek için tıkla... Ben alıcıydım sipariş verdim. Satıcıya hiç bir şekilde durduk yere sorun çıkartmak istemem. Maalesef herkes bu şekilde düşünmüyor.
Pikachu.34 dedi: GET için alıcıysanız sorun yok ama satıcıysanız, uzak durulması gereken bir sistem. Genişletmek için tıkla... Ben alıcıydım sipariş verdim. Satıcıya hiç bir şekilde durduk yere sorun çıkartmak istemem. Maalesef herkes bu şekilde düşünmüyor.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #8 ramazany66 dedi: Ben alıcıydım sipariş verdim. Satıcıya hiç bir şekilde durduk yere sorun çıkartmak istemem. Maalesef herkes bu şekilde düşünmüyor. Genişletmek için tıkla... Evet özellikle ürünü bozup yollayanlar oluyor satıcıya zarar alana yarar bir sistem.
ramazany66 dedi: Ben alıcıydım sipariş verdim. Satıcıya hiç bir şekilde durduk yere sorun çıkartmak istemem. Maalesef herkes bu şekilde düşünmüyor. Genişletmek için tıkla... Evet özellikle ürünü bozup yollayanlar oluyor satıcıya zarar alana yarar bir sistem.