Saltopat
Decapat
- Makaleler
- 10
Herkese merhaba. Gürcistan sınırı açılmazsa eğer, sahibinden üzerinden GET sistemiyle PlayStation 4 Pro almayı düşünüyorum ( sınırlar açılırsa Series S alacağım) ama GET sistemi hakkında bazı şüphelerim var.
1- GET sisteminde dolandırılma ihtimalim yüksek mi?
2- GET sisteminde alıcı korunuyor ama diyelim ki ben aldım PS4 Pro'yu, ben bu PS4 Pro'yu deneyeceğim bir sorunu var mı vs. eğer bir problem varsa iade edebiliyorum fakat bunun süresi kaç gündür?
3- Konsollardan ne kadar komisyon alınıyor? Yani örnek veriyorum ben 2800'e buldum bir tane ve satıcıya GET açtırmak istiyorum, komisyonu ben öderim fakat fiyat kaç olur?
4- PS4 Pro alırken dikkat edeceğim önemli ince ayrıntılar nelerdir?
Sorularıma yardımcı olursanız mutlu olurum. @Samotne Ciasteczka'da sorularımı cevaplarsa sevinirim.
1- GET sisteminde dolandırılma ihtimalim yüksek mi?
2- GET sisteminde alıcı korunuyor ama diyelim ki ben aldım PS4 Pro'yu, ben bu PS4 Pro'yu deneyeceğim bir sorunu var mı vs. eğer bir problem varsa iade edebiliyorum fakat bunun süresi kaç gündür?
3- Konsollardan ne kadar komisyon alınıyor? Yani örnek veriyorum ben 2800'e buldum bir tane ve satıcıya GET açtırmak istiyorum, komisyonu ben öderim fakat fiyat kaç olur?
4- PS4 Pro alırken dikkat edeceğim önemli ince ayrıntılar nelerdir?
Sorularıma yardımcı olursanız mutlu olurum. @Samotne Ciasteczka'da sorularımı cevaplarsa sevinirim.