GET sistemi nedir ve süresi kaç gündür?

Saltopat

Decapat
Makaleler
10
Herkese merhaba. Gürcistan sınırı açılmazsa eğer, sahibinden üzerinden GET sistemiyle PlayStation 4 Pro almayı düşünüyorum ( sınırlar açılırsa Series S alacağım) ama GET sistemi hakkında bazı şüphelerim var.

1- GET sisteminde dolandırılma ihtimalim yüksek mi?

2- GET sisteminde alıcı korunuyor ama diyelim ki ben aldım PS4 Pro'yu, ben bu PS4 Pro'yu deneyeceğim bir sorunu var mı vs. eğer bir problem varsa iade edebiliyorum fakat bunun süresi kaç gündür?

3- Konsollardan ne kadar komisyon alınıyor? Yani örnek veriyorum ben 2800'e buldum bir tane ve satıcıya GET açtırmak istiyorum, komisyonu ben öderim fakat fiyat kaç olur?

4- PS4 Pro alırken dikkat edeceğim önemli ince ayrıntılar nelerdir?

Sorularıma yardımcı olursanız mutlu olurum. @Samotne Ciasteczka'da sorularımı cevaplarsa sevinirim.

Hocam, Güvenli Elektronik Ticaret sistemi. Alıcı korunur. Teslim aldığınız zaman 3 gün süreniz olur. Bu süre içerisinde onaylamanız veya iade etmeniz gerekiyor.

1) Çok düşük. Tam tersi oluyor genelde, alıcı satıcıyı dolandırıyor :ROFL:
2) 3 gün onaylama süresi içinde bakabilirsin istediğin gibi ürüne.
3) Çok az ödüyorsun, 2 basamaklı bile olmuyor bazen fiyat.
4) Ağır bir oyun oyna ve fan sesine bak. Blu-ray disk tak ve sesine hızına bak. Kasanın çiziklerine bak, Wi-Fi ve UI hızına bak, yeter.

Özellikle GTA 5'te hızlı bir sürüş yapmanı öneririm. Hayırlı olsun. Ben işlemci aldığımda gıdım sorun yaşamamıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı