TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 25 Aralık 2023 #1 Getcontact'ı 5-6 aydır kullanıyorum fakat güvenilir olmadığını öğrendim. Depoladığı verilerle birlikte hesabı tamamen nasıl silebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Getcontact'ı 5-6 aydır kullanıyorum fakat güvenilir olmadığını öğrendim. Depoladığı verilerle birlikte hesabı tamamen nasıl silebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Tuysuzlerrentacar Decapat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 534 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #2 Verilerin erişimine bir kere onay verip kullandıysanız artık ellerindedir.
TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 25 Aralık 2023 #3 Tuysuzlerrentacar dedi: Verilerin erişimine bir kere onay verip kullandıysanız artık ellerindedir. Genişletmek için tıkla... Peki hesabı nasıl tamamen silebilirim
Tuysuzlerrentacar dedi: Verilerin erişimine bir kere onay verip kullandıysanız artık ellerindedir. Genişletmek için tıkla... Peki hesabı nasıl tamamen silebilirim
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 25 Aralık 2023 #4 Silemezsin bu kadar basit.
MuhammetRN Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #5 TurboxFanClub dedi: Peki hesabı nasıl tamamen silebilirim Genişletmek için tıkla... Silsen bile veriler gitmez hiç bulaşmayacaktın. TurboxFanClub dedi: Peki hesabı nasıl tamamen silebilirim Genişletmek için tıkla... Sen onu kullanmasan bile zaten verilerin satılıyor korkmana gerek yok.
TurboxFanClub dedi: Peki hesabı nasıl tamamen silebilirim Genişletmek için tıkla... Silsen bile veriler gitmez hiç bulaşmayacaktın. TurboxFanClub dedi: Peki hesabı nasıl tamamen silebilirim Genişletmek için tıkla... Sen onu kullanmasan bile zaten verilerin satılıyor korkmana gerek yok.
TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 25 Aralık 2023 #6 Yardımınız için teşekkürler, ben onlara gününü göstereceğim .