Çözüldü Getcontact nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sözde "kişiler seni telefonuna nasıl kaydetti gör" diyor, bir de "arayan yabancı numara kime ait gör" gibi birden fazla işlevi var gibi. Ne kadar kullanışlı bilmiyorum, tecrübe etmedim.
Arkadaşlar, bu getcontact nedir? Sürekli olarak görmekteyim de ne işe yaradığını bilmiyorum. Yorumlarınız için teşekkürler şimdiden.
Şimdi sen kayıt oluyorsun rehber listen oraya kaydoluyor. Başkası kaydoluyor onun ki de kaydoluyor. Ardından insanlar birbirinin rehberinde nasıl kayıtlı olduğunu görebiliyor.

Şöyle anlatayım bir liste var insanların sizi nasıl kayıt ettiğini gösteriyor ama insanların isimleri yok o isimleri görmek için Premium'a aylık 50TL ödemeniz gerekiyor bu arada sizde başkalarının nasıl kaydedildiğine bakabilirsiniz ama karşı tarafta premium varsa bildirim gidiyor isminizi görebilir.
Bu arada sadece getcontact kullananlar gözükür.

Anlıyorum. O hâlde gereksiz uygulamaymış. İnsanların beni nasıl kayıt ettiği açıkçası beni ilgilendirmiyor, umurumda da değil pek :D Yorumlar için teşekkürler.

Sürekli reklamlarda karşıma çıkıyordu. Ne olduğunu açıkçası merak ettim. Forumda konusunu açmak istedim. Eğer gerekli bir uygulama olsaydı kullanacaktım fakat uygulama tamamıyla gereksiz. Gördüğüm kadarıyla rehberi bağlamanı vs. istiyor. Havuz mantığıyla çalışıyor. Bunun ne kadar güvenli olacağı da tartışılır. Zaten yeterince verilerimiz sızdırılmışken bari telefon aramalarımızı rahat bıraksınlar :D

Aslında insanların boş ve yapacak bir şeyleri olmamasına bağlayabiliriz bu durumları. Yapacak uğraşları, aktiviteleri olmadığı için saçma sapan işlere sarıyorlar. A ya da B kişisinin beni nasıl kaydettiği açıkçası umurumda da değil. İstediği gibi kaydedebilir ve benim de garip isimlerle kaydettiğim kişiler illaki oluyor çünkü o kişiler öyle aklıma geliyor :D Telefon rehberim dolu bir tık, fazlasıyla isim var.

Getcontact başkaları sizi nasıl kaydettiğini gösteren bir program. Çalışma mantığı ise şu şekilde: Programı kurup kişilere izin verdiğiniz an rehberinizdeki herkes ismi ve numarasıyla listeye düşüyor ve diğer kişiler bakmak istediğinde sizin telefonunuzda nasıl kayıtlı görebiliyorlar. Numaranız Getcontact'ta geziyordur %90 ihtimalle çünkü sizin rehberinizden biri eğer kayıt olup izin verdiyse numaranız düşmüştür. Herkes kayıt yapıp rehberlerine izin verince iyice ekosistem oluşturup herkes nasıl kaydolmuş diye göstererek para kazanıyorlar. Yani biri seni nasıl kaydetmiş görmek istiyorsan satın alman lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı