Getcontact sorgulayanın numarasını gösteriyor mu?

AspendoZ

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57-5093
Getcontact üzerinden merak ettiğim birisinin numarasını sorguladım, birkaç saat sonra o da benim numaramı sorguladı ama numaramın onda olmadığına normalde %100 eminim nasıl buldu numaramı ben numaramı sorgulayan diğer kişilerin sadece ismini görebiliyorum numaralarını göremiyorum, o benim numaramı nasıl buldu da sorguladı veya ben mi fark etmedim gözüküyor mu bir yerde? Benim için gerçekten önemli bir konu, uygulamayı bilenler cevaplasın teşekkür ederim şimdiden.

Getcontactın çalışma mantığı bu zaten.İndirip o anlaşmaları kabul ettikten sonra numara ve kişiler kısmını komple uygulamaya verdiniz.

Hem o uygulamayı kullanıp hemde ben gizliyim demeniz imkansız.

Hayır sorun o değil, sorguladığım kişi numaramı nereden görüyor çünkü beni sorgulayanların ben numarasını göremiyorum, sadece isimlerini görebiliyorum ama o da benim numaramı sorgulamış ben sorguladıktan birkaç saat sonra.

Hocam bende o uygulamayı kullanıyorum ama o numaranın sizinkini sorguladığına nasıl emin oldunuz çünkü premium üyelik istiyor normalde. Ayrıca bu tür uygulamalar bu şekilde çalışır siz uygulamaya girerken sadece siz değil diğer kişilerin de numarasını verdiniz aslında.

Aynı kişi vs. Vardır ikinizdede bir şekilde bulmuştur.

Bulanık şekilde fotoğrafı gözüküyordu zaten uygulamayı premium olarak da kullandım öyle de numara gözükmüyordu sadece ismi gözüküyordu.

Bulanık şekilde fotoğrafı gözüküyordu zaten uygulamayı premium olarak da kullandım öyle de numara gözükmüyordu sadece ismi gözüküyordu.
Hocam illa sizin numaranızı bir şekilde bulmuştur bu uygulama bataklık gibi keşke indirmeseydim diyorum bende. Bir şey olmaz ama sorgulasın eline bir şey geçmez merak etmeyin

Hem kendi numaranı hem de tüm rehberindeki insanların numaralarını yabancılara, 3. parti sitelere ve dolandırıcıların eline verdin. Lütfen şu uygulamayı kullanmayın artık.

Hem kendi numaranı hem de tüm rehberindeki insanların numaralarını yabancılara, 3. parti sitelere ve dolandırıcıların eline verdin. Lütfen şu uygulamayı kullanmayın artık.

Dostum keyfimden değil önemli bir şey vardı ki kullandım, umarım böyle bir durum yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…