S Slarex Centipat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 113 28 Haziran 2021 #1 Uygulama çok hoşuma gitti. İndirmemde sorun olur mu? Kullanıp da sorun yaşayan var mı? Getcontact - Apps on Google Play Caller ID, Spam Call & SMS Blocker play.google.com Gizlilik politikası: Privacy Policy - Getcontact
Uygulama çok hoşuma gitti. İndirmemde sorun olur mu? Kullanıp da sorun yaşayan var mı? Getcontact - Apps on Google Play Caller ID, Spam Call & SMS Blocker play.google.com Gizlilik politikası: Privacy Policy - Getcontact
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #2 Sakın kurmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sakın kurmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M morteral Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #3 Hocam ben böyle uygulamalara pek güvenemiyorum. Ne yapacakları belli olmaz. Şahsen indirmemeyi tercih ederim.
Hocam ben böyle uygulamalara pek güvenemiyorum. Ne yapacakları belli olmaz. Şahsen indirmemeyi tercih ederim.
gleptoprick Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #4 Hocam sorun olabilir çünkü başta birçok izin istiyor ama çok önemli veriler saklamıyorsanız sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum verileriniz konusunda titizseniz indirmenizi önermem.
Hocam sorun olabilir çünkü başta birçok izin istiyor ama çok önemli veriler saklamıyorsanız sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum verileriniz konusunda titizseniz indirmenizi önermem.
S Slarex Centipat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 113 28 Haziran 2021 #5 iloveichigo dedi: Sakın kurmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam benim o kadar önemli arkadaşlarım yok rehberde kızların numarasını almasın yeter gerisini ped de önemsemiyorum açıkçası.
iloveichigo dedi: Sakın kurmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam benim o kadar önemli arkadaşlarım yok rehberde kızların numarasını almasın yeter gerisini ped de önemsemiyorum açıkçası.