Getir deposunda çalışmak nasıldır?

yks2023allstar

Decapat
Daha fazla  
Dostlar evimin yakınlarında bir getir deposu var ve iş ilanını gördüm. İlanda el terminali olduğunu belirtmişler ve iş bana göre kolay göründü, bazı kişiler eziyet demiş de benim sadece sırtım ağrımasın yeter o da sabit durunca ağrıyor. Eğer olmasaydı mutfakta çalışıyordum 2 hafta önce o işi bıraktım. Bir videoda ilk ay yemek parası verilmediğini duydum ayrıca az personel varmış onlar biraz kafamı karıştırdı. Bir de bilen varsa akşam kapanışta ürün sayımı çok sürüyor mu? Çünkü bu kapanış olayı beni geriyordu mutfaktayken. Çok da çalışmayı düşünmüyorum bu arada eylül başı veya ortası gibi çıkarım, oradan ehliyet alıp okul+kuryelik düşünüyorum.

Zor bir iş. Sürekli siparişleri hazırlyorsun. Terminalde işte yazıyor müşterinin ne istediği. Onları bulup hazırlayıp kuryeye veriyorsun. Yemeksepeti markette çalışıyorum. Getirde çok farklı değil. Getirden bizim depoya geçen var. Yemeksepeti depoda aşırı fazla sipariş geliyor zor yetişiyoruz. Getirde çok farklı değil sipariş konusunda.

Zor bir iş. Sürekli siparişleri hazırlyorsun. Terminalde işte yazıyor müşterinin ne istediği. Onları bulup hazırlayıp kuryeye veriyorsun. Yemeksepeti markette çalışıyorum. Getirde çok farklı değil. Getirden bizim depoya geçen var. Yemeksepeti depoda aşırı fazla sipariş geliyor zor yetişiyoruz. Getirde çok farklı değil sipariş konusunda.

Peki çalışma süresi ve yemek konusunda bilginiz var mı çünkü 1-2 ay çalışsam yeter.

Aldığınız maaşa değiyor mu hocam?

Aslında kendi başına tecrübe edebileceğin şey bu. Bazılarına zor gelen iş sana zor gelmeyebilir. Anladığım kadarıyla ürün toplamanın kurye versiyonu bu iş. Eskiden Amazon/Koçtaş/Unilever gibi depolarda çalışmıştım benzer işte. Elinde terminal, altında elektrikli transpalet aracı, özetle verilen siparişleri topluyorsun bir nevi. Genel olarak kolaydı ancak ürünler ağır olursa zor oluyor. Örneğin lever ve amazonda topladığım ürünler genel olarak hafifti ancak Koçtaş ise zordu.

Getir hakkında çok bilgim yok. Yemeksepeti maaşıda 25-30 arası.

3 aylığına girdim. Üniversite için gayet iyi para birikiyor. Uzun vadede yapıalacak iş değil.

25-30 kısa vade için bayağı iyi duruyor çünkü başka bir getir ilanında 18k yazıyordu. Kurye olarak Yemeksepeti daha iyi diye biliyordum depo olarak da arada çok fark varmış.

Aslında kendi başına tecrübe edebileceğin şey bu. Bazılarına zor gelen iş sana zor gelmeyebilir. Anladığım kadarıyla ürün toplamanın kurye versiyonu bu iş. Eskiden Amazon/Koçtaş/Unilever gibi depolarda çalışmıştım benzer işte. Elinde terminal, altında elektrikli transpalet aracı, özetle verilen siparişleri topluyorsun bir nevi. Genel olarak kolaydı ancak ürünler ağır olursa zor oluyor. Örneğin lever ve amazonda topladığım ürünler genel olarak hafifti ancak Koçtaş ise zordu.
Hocam selamlar. Maalesef üniversite terk biri olarak iş aramaktayım, Koçtaş ilanu gördüm. Ne dersiniz bu iş için tecrübelerniiz nasıl oldu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı