Getir kârlı sepet

Yer
EV
Arkadaşlar Getir'de 3. sefer 40 TL'ye 30 TL indirim hakkım var. İlkinde getirme ücreti almıyor sonrasında 6 TL gibi yüksek bir ücret alıyor.

Bir iki sepet yaptım getirme ücreti vs marketle aynı fiyata geliyor. Ürünlerde zaten 1-2 TL pahalı getirde.

Bildiğiniz kârlı bir sepet var mı?

Gerçekten onlarca defa kârlı alışveriş imkanı var. Konfordan ziyade ardı kesilmez indirimler sebebiyle kullanıyorum. Evdeki indirimlere çok yüklenmemek için ofise de söylediğim oldu. Adres sayınız fazlaysa daha da fazla yararlanıyorsunuz

Ülkede zaten 2 tane ürün alınca 40 TL'ye ulaşırsınız yani ne alsanız kâr bence

Teşekkürler bakacağım.
Noodle al 10 tane.
Bakacağım.
Kesinlikle rahatlığına diyecek bir şey yok. Cips vs alacaktım ama aynı fiyata denk geldiğini fark ettim.
Sormak istedim.

Hocam 6 TL nedir ki 50 cent bile etmiyor hele ki mazot fiyatlarının uçtuğu bu dönemde bence gayet uygun. 10 TL'ye marketi alacak haliniz yok ya ne ihtiyacınız varsa alın emin olun marketten her türlü daha ucuza gelecektir. 5-10 TL'nin lafını yapmanın alemi yok TL'nin değeri yok zaten.

Çok doğru.
Demek istediğim indirime göre yüksek olduğu. Yoksa iki adım atmamız 40 TL tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…