Getir nasıl para kazanıyor?

183206

Megapat
Makaleler
1
Kendi telefonumdan ve ailemin telefonları üzerinden sürekli 60'a 30 TL indirim kampanyasıyla sipariş veriyorum. Neredeyse her gün bu kampanya geliyor hesaplara.
Peki bu adamlar benim üzerimden nasıl para kazanıyorlar? Üstelik sipariş verdiğim Getir Büyük'te fiyatlar market fiyatlarıyla aynı.
Toplamda 64'lü tuvalet kağıdını 70 TL'ye aldım geçen mesela. Şimdi gene kampanya gelmiş ve gene sipariş verdim bir şeyler.

Normal Getir'de fiyatlar market fiyatlarının neredeyse 2 katı. Sonuçta herkes indirim kuponlarını kullanmıyor. Alıyor geçiyor. O kısımdan kar elde ettiklerini düşünüyorum.

Getir'deki fiyatlar, marketlerden bi' %30 civarlarında daha fazla. Buradan kazanıyorlar. Ayrıca kampanya diye de çok alışveriş yapılıyor.

Normal Getir'de fiyatlar market fiyatlarının neredeyse 2 katı. Sonuçta herkes indirim kuponlarını kullanmıyor. Alıyor geçiyor. O kısımdan kar elde ettiklerini düşünüyorum.
Dün getirden hamburger siparişi vereyim dedim kendi restorant'ında 50TL olan hamburger getir de 75 TL ydi. Benim vereceğim para sana kupon olarak gelecekti ama veremedim 😁
Getir'deki fiyatlar, marketlerden bi' %30 civarlarında daha fazla. Buradan kazanıyorlar. Ayrıca kampanya diye de çok alışveriş yapılıyor.
Ben Getir Büyük'ten sipariş veriyorum ve fiyatlar market fiyatlarıyla aynı. Hatta bazıları daha ucuz.

@183206 emin misin? Bende 5 TL'lik ürün, 7-8 TL falan.
1644941800974.png

Şurayı 31.5 TL'ye aldım hocam. Neresi marketten pahalı ki?

Neresi marketten pahalı ki?
Migros'ta 18.65 TL olan altılı 1.5 litre Erikli su Getir'de 25.95 TL. 32.73 TL olan 180 gramlık Antep Fıstığı Getir'de 36.00 TL. Bunlar gibi onlarca örnek daha bulurum yarım saat baksam. Bazı ürünlerde bariz pahalı oluyor Getir. Kampanya oluyor Getir'de dersen Migros'ta da oluyor bir sürü üründe kampanya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı