Getir nasıl para kazanıyor?

Migros'ta 18.65 TL olan altılı 1.5 litre Erikli su Getir'de 25.95 TL. 32.73 TL olan 180 gramlık Antep Fıstığı Getir'de 36.00 TL. Bunlar gibi onlarca örnek daha bulurum yarım saat baksam. Bazı ürünlerde bariz pahalı oluyor Getir. Kampanya oluyor Getir'de dersen Migros'ta da oluyor bir sürü üründe kampanya.
Pahalı olan şeyler var. Et de pahalı Getir'de, et almıyorum bu yüzden. En son fotoğrafını attığım şeyleri aldım Getir'den. Market fiyatlarına benzer. 31.5 TL tuttu toplam hepsi. Marketten mümkün değil 31.5 TL'ye alman bunları.

Forumda anlama sorunu var. Getir ve Getir Büyük farklı şeyler. Getir ile market fiyatları arasında fark var, Getir daha pahalı. Getir Büyük ise marketlerle, örneğin Migros ile aynı fiyatlara sahip.

Konu sahibi 50 defa getir büyük diye tekrar etmiş ama anlayan yok.

Forumda anlama sorunu var. Getir ve Getir Büyük farklı şeyler. Getir ile market fiyatları arasında fark var, Getir daha pahalı. Getir Büyük ise marketlerle, örneğin Migros ile aynı fiyatlara sahip.

Konu sahibi 50 defa Getir Büyük diye tekrar etmiş ama anlayan yok.
Okuduğunu anlayamayan çok var maalesef forumda, haklısınız.

Getir ve Getir Büyük'ten sipariş vermeye başladığımdan beri benim de dikkatimi çeken bir soru. Bulunmuş olduğum bölgede marketler ile Getir arasındaki fiyat farkı 1-2 TL iken Getir Büyük'te fiyat farkı yok. Fiyat farkı olup olmamasını da geçtim sürekli olarak verilen 30-40-50 TL'lik kuponlar ile matematiksel olarak 3 market ürünü fiyatına Getir'den 6-7 adet ürün satın alınıyor.

Ya her tarafta şube açan marketler ürünlerden yüksek bir kar sağlıyor ya da Avrupa'ya açılan Getir'in sahibi Türkiye'de 1-2 dolarlık kuponlar ile ''hayır'' işliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı