Getir para iadesi tam olarak doğru mu?

ÇözümLazım

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Getir'den yemek siparişi vermiştim 2 kez geldi 2.sini kabul etmedim destek ekibi telefon görüşmesinde "anlık iade yaptım" dedi anlık iade ne oluyor veya deneyimleyen var mıdır? Varsa nasıl bir sonuç gördünüz?

Bir keresinde yanlışlıkla getirden sipariş vermiştim canlı desteğe yazınca parayı geri gönderdiler ve iptal ettiler ama kuryenin çıkmamış olması lazım.

Bir keresinde yanlışlıkla getirden sipariş vermiştim canlı desteğe yazınca parayı geri gönderdiler ve iptal ettiler ama kuryenin çıkmamış olması lazım.
Bende tam tersi oldu, sistem hatası yaşadığımı belirttim ve destek ekip beni aradı olayı bir de sesli dinleyip ''anlık iade yaptık'' dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yanlışlıkla sipariş ettiysen bir sorun olmaz ama bilerek sipariş edip sonra yanlışlıkla oldu deyip öyle bir şey yaptıysan büyük terbiyesizlik.

Eğer yanlışlıkla sipariş ettiysen bir sorun olmaz ama bilerek sipariş edip sonra yanlışlıkla oldu deyip öyle bir şey yaptıysan büyük terbiyesizlik.

Hayır hocam siparişi verecektim siparişi ver düğmesine tıkladığımda sistem hatası tekrar deneyin yazdı ben buna biraz afedersiniz öküz gibi tıkladığımdan 2 kere sipariş olmuş

Banka hesabınıza baktınız mı?

Baktım da hemen gelmez diye düşünüyorum yetkili bankanız size iletecektir dedi

Hemen geliyor benim de başıma geldi yanlış adrese sipariş verdim iptal ettim hemen geri yatmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…