Getir parayı iade etmiyor

KIDsErBIA

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB RAM, 480 GB SSD,
Intel Core i3 5005 - 2.00 GHz,
Intel HD Graphics 5500 - VRAM: 128 MB,
32 bit 60 Hz ekran
Geçen ayın 14'ünde getirden 305 liralik yemek söyledim restoran kapalı olduğu için iptal edildi fakat iade sağlanmadi. Bugün 16.gun getire tekrar yazıyorum burada para çıkmış bankanızın iade politikasına göre yatacaktir diyor. Bankayı arıyorum 18 yasindan küçük oldugumuz için bilgi veremem şubeye gitmeniz lazım diyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen ayın 14'ünde getirden 305 liralik yemek söyledim restoran kapalı olduğu için iptal edildi fakat iade sağlanmadi. Bugün 16.gun getire tekrar yazıyorum burada para çıkmış bankanızın iade politikasına göre yatacaktir diyor. Bankayı arıyorum 18 yasindan küçük oldugumuz için bilgi veremem şubeye gitmeniz lazım diyor. Ne yapmalıyım?
Tek çare şubeye gitmek görünüyor. Bu ayın ve geçen ayın kart ekstresini kontrol ettin mi belki geçmiş zaman olduğu için hareketlerde görünmüyor olabilir.

Tek çare şubeye gitmek görünüyor. Bu ayın ve geçen ayın kart ekstresini kontrol ettin mi belki geçmiş zaman olduğu için hareketlerde görünmüyor olabilir.

Sanırım demeye çalıştığın para yatmış olabilir mi hayır hocam hesap 0 neredeyse, bende çok sonradan fark ettim hatta kart çalindi falan zannettim harcamalari iyice kontrol ettim 305lira çıkmış ama geri gelmemiş bir de 300kusur lira için bankaya gitmek mantıklı gelmiyor utanırım çalışandan.

Sanırım demeye çalıştığın para yatmış olabilir mi hayır hocam hesap 0 neredeyse, bende çok sonradan fark ettim hatta kart çalindi falan zannettim harcamalari iyice kontrol ettim 305lira çıkmış ama geri gelmemiş bir de 300kusur lira için bankaya gitmek mantıklı gelmiyor utanırım çalışandan.
Satın aldığın kart senin adına mı?

Utanırmısın 300 lira için? Sokakta birine 300 lira sor bakalım veriyor mu? Bazı insanların 1 günlük yevmiyesi o para. 2023 yılında asgari ücret; aylık brüt 13.414,50 TL ve aylık net 11.402,32 TL : 30 = 380,07!

Utanır mısın 300 lira için? Sokakta birine 300 lira sor bakalım veriyor mu? Bazı insanların 1 günlük yevmiyesi o para. 2023 yılında asgari ücret; aylık brüt 13.414, 50 TL ve aylık net 11.402, 32 TL: 30 = 380, 07!

Hocam yanlış anladın biraz utangaç biriyim 300lira az bir para değil ama utanirim o kadar zaman sıra bekleyip kadın ne istiyorsunuz dediğinde olayı anlatmaya falan o yüzden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı