Getir restoran siparişimi 2 kez iptal etti

Makaleler
1
İlk siparişim 100 TL'nin altında olduğu için iptal edildi. Normalde 128 TL tutuyordu 40 TL indirimle 88 TL'ye geldi. Sonra yeniden sipariş verdim bu sefer ekstra içecekle 100 TL'ye tamamladım. Yine iptal edildi. Sebebi ise eksik üründen dolayıymış. Hangisi eksik onu bile söylemediler. Madem eksikse neden seçeneklerde gözüküyor anlamadım.

O an ellerinde olmayabilir. Her stok bittiği an getirden kaldıramazlar. Zaten sizide bilgilendirmişler eksik olduğuyla ilgili. Anormal birşey yok.

Restoran uzak bir yerdeyse işlerine gelmemiş olabilir. İftar zamanı yaklaştıkça daha yüksek tutarlı siparişlere öncelik vermek için iptallemiş olabilirler. Sadece bir ihtimal işte.

100 TL sınırı indirimli halinde diye biliyorum hocam. Ürünlerin gerçek fiyatı değil de indirimli fiyat 100 TL üstü olmalı. Bir sonrakinin iptal edilme sebebi ise stok sorunu falan olabilir.

100 TL sınırı indirimli halinde diye biliyorum hocam. Ürünlerin gerçek fiyatı değil de indirimli fiyat 100 TL üstü olmalı. Bir sonrakinin iptal edilme sebebi ise stok sorunu falan olabilir.
Restoran değiştirdim hamburger söyledim yolda yazıyor.

O an ellerinde olmayabilir. Her stok bittiği an getirden kaldıramazlar. Zaten sizide bilgilendirmişler eksik olduğuyla ilgili. Anormal birşey yok.
Hocam hangisi eksik onu söylemiyorlar. Söylesinler ki yeniden düzenleyeyim siparişi. Neyse zaten değiştirdim restoranı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…