Getir rezilliği

Brs_16

Kilopat
Makaleler
4
Size bugün getir sayesinde yaşadığım rezilliği 17:30'ta zurna döner sipariş etmiştim. İftardan önce gelmesi için siparişim yarım saate gelir diye düşünmüştüm çünkü daha önce de aynı yerden sipariş etmiştim ama siparişimin üstünden bir saat geçti. Ama siparişim gelmedi. Ben getir desteğe bağlandım siparişimin 1 saattir gelmediğini ve hemen gelmesini söyledim getir destek siparişi iptal eder misiniz diye sordu. Ama ben siparişi iptal etmeyeceğimi ve siparişimin 1 saattir gelmediğini ve hemen gelmesini söyledim. Daha sonra siparişim iptal edildi madem siparişimi getirmeyeceksiniz neden 1 saat bekletiyorsunuz? Böyle bir rezillik yaşattınız bari indirim kodu falan verseydiniz. Uzun lafın kısası getir pişmanlıktır kullanmayın kullandırtmayın.

Uzun lafın kısası getir pişmanlıktır kullanmayın kullandırtmayın.
Daha önce de kullanmışsınız o zaman sorun yokmuş ama bir kere sorun çıkınca neden hemen böyle kesin "kullanmayın" diyorsunuz ki? Bu sektörde bu tarz şeyler çok normal.

Düzgün restoranlardan sipariş vermezseniz böyle olur. Biz yıllardır "adam" gibi yerlerden sipariş veriyoruz ve hiç böyle bir sıkıntı yaşamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…