Getir rezilliği

Kardeşim o zaman hizmet vermesin bizi kandırmasınlar yoğunmuş vs biz iftardan önce istemişiz haber versin yoğunuz getiremiyoruz diye.

Yoğunluk varsa ona göre iş yapsınlar.

Benim sitemim 1 saat bekletmelerine o gülen arkadaşlar aynısı sizin başınıza gelse sizde aynı tepkiyi verirdiniz.
Problem restoran kaynaklı, muhtemelen Getir'in rezilliği size kupon vermediği içindir?

Rezillk 1 saat bekletmesinde boş boş yorum yapma.

İndirim kodunu alamayınca sinirlenmiş konuyu açan arkadaş. Sen dürüm yiyemedin diye getirin ne suçu var? Sen siparişini getir kuryesi ile gelsin dersin siparişin gelmez o zaman hadi bir nebze anlarım ama bunda getirin tek sucu sana indirim kodu vermemesi galiba.

Peki gittiğin restaurantda bunu yapamazlar mı?

Öncelikle dünyadaki tek insan sen değilsin. Getir'deki çalışanlar da insan ve onlarda yemek yiyip, enerji harcıyorlar. Özellikle de düşünüyorlar. Sen düşünmüyor olabilirsin ama o insanlar sırf senin midene girecek yemek için trafikte kaza yapabiliyorlar, canları ülkemizde bariz tehlikede.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sitemimin neye olduğunu anlamadan yorum yapan arkadaş direk iptal eteselerdi bir şey demezdim sorun 1 saat bekletmeleri tamamen ki yorumlarda da belirttim bunu.

Tabii ki dünyadaki tek insan ben değilim ama empati yapmayı bilmeyen ben değilim sensin bu sorunu yaşan bir tek ben değilim bu sorunu yaşayan insanların yerine kendini koy. Burada kuryelere bir şey diyen yok 1 saat bekleten onlar değil çünkü onlar siparişi getirmekle yükümlü olan insanlar konuyu onlara nereden getirdin.
1-yoğunluk var deyip direk iptal etselerdi bir şey demezdim.
2-ben hiç kuryenin kaza yapmasını istemem onlarında aileleri var ve onlarda can taşıyor.
Zaten kuryelere bir şey demiyorum benim sistemim yoğunluk var bunu söyleyip direk iptal etmeyenlere.

Dürüm nerede? İndirim nerede? Dürüm nerede? İndirim nerede?

1-benim sitemim 1 saat bekletmelerinde yoğunluk var deyip direk iptal etselerdi bir şey demezdim o yüzden kupon deyip durmayın.
2-bu konun kuryeler ile bir alakası yok 1 saat bekleten onlar değil çünkü.

Sorun restoran kaynaklı. Getir'in ne suçu var? Sen kullanma dedin diye uygulamayı sildim. Eyvallah.

Uygulamayı silmek zorunda değil.

Sorun restoran kaynaklıysa bunu adam gibi söyleyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş sorunlu galiba. Yoğunluk getir kaynaklı değil restoran kaynaklı dostum Anlama sorunu mu çekiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…