Getir ve Trendyol iş yeri için takip sistemi

453476

Megapat
Makaleler
1
İyi günler. Başlığa ne yazsam, kararsız kaldım; uygun başlık bulamadım. Öncelikle bir iş yerimiz var. Bu iş yerimiz şu an getirçarşı'ya kayıtlı. Biz Trendyol market sistemine de kaydolacağız. Getirçarşı siparişlerine vb. şimdilik 4 GB RAM'li, pek iyi olmayan bir bilgisayarla bakıyoruz. Trendyol siparişlerine bakmak için ayrı sekme açsak fena şekilde kasar; o yüzden bir çözüm arıyoruz.

Benim aklıma bir tablet alıp, onu sadece getir ve Trendyol market için kullanmak geldi. Ama sizlerin de bu konuyla ilgili tavsiyelerinizi merak ediyorum. Ne cihazlar kullanarak bu siparişleri takip edebiliriz? Tavsiyeler verir misiniz?

Dediğiniz gibi tablet üzerinden kontrol edilebiliyor ise ucuza 2-4 GB RAM'li tabletler bulunmakta. Ortalama 400-600tl civarına bir tablet alıp yönetebilirsiniz. Veya bilgisayarınızın anakartı destekliyorsa 2 veya 4 GB daha RAM ekleyerek bu sorunu da çözebilirsiniz. Ama bence RAM eklemek daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…