Getir veya yemek sepeti hesabı silinip tekrardan kod kullanılabilir mi?

AWSHİİ

Hectopat
Getir veya Yemeksepeti'nden hesap silip tekrardan üye olup ilk sipariş kodunu kullanmak sıkıntı çıkarır mı?

Bunu yapmak yerine Migros Yemek kullanabilirsin. Bu ay çok sipariş verdim, her siparişimde kupon kullandım. Sürekli yeni kuponlar geliyor. Dün kupon yoktu, bugün ise yeni 8 tane daha kupon eklenmiş.

Son düzenleme:
Bunu yapmak yerine Migros yemek kullanabilirsin. Bu ay çok sipariş verdim, her siparişimde kupon kullandım. Sürekli yeni kuponlar geliyor. Dün kupon yoktu, bugün ise yeni 8 tane daha kupon eklenmiş.

Alt limiti fazla, 180'den falan başlıyor.

Alt limiti fazla, 180'den falan başlıyor.
Ucuza yemek yok ki. Alt limitler normal gibi, Yemeksepeti'ne göre avantajı indirim kullanılabilen restoran sayısının daha fazla olması. Ayriyeten sipariş verilen yere göre genellikle hızlı geliyor. En hızlı gelen siparişim 10 dakikada geldi.

Getirde 100TL altına döner vs yiyebiliyorduk, 50ye söylediğimi hatırlıyorum kaç kere.

Getirde 100TL altına döner vs yiyebiliyorduk, 50ye söylediğimi hatırlıyorum kaç kere.
100TL altına 60 gram döner haricî döner var mı? Hangi şehirdesiniz? Adam akıllı zurna söylemek istersem 160-220 arasında ancak bulabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…