4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 17 Ekim 2021 #1 İlk siparişim, restoran getirsin diyorum, Online ödemeyi seçip kartımı giriyorum ve minimum tutarı aşıyorum ancak indirim gene çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2021
İlk siparişim, restoran getirsin diyorum, Online ödemeyi seçip kartımı giriyorum ve minimum tutarı aşıyorum ancak indirim gene çalışmıyor.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.717 Çözümler 16 17 Ekim 2021 #2 480853 dedi: İlk siparişim, restoran getirsin diyorum, Online ödemeyi seçip kartımı giriyorum ve minimum tutarı aşıyorum ancak indirim gene çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Başka kredi kartları ile deneyin bazen kartlardan dolayı olmuyor.
480853 dedi: İlk siparişim, restoran getirsin diyorum, Online ödemeyi seçip kartımı giriyorum ve minimum tutarı aşıyorum ancak indirim gene çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Başka kredi kartları ile deneyin bazen kartlardan dolayı olmuyor.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.940 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #3 Kampanyalara gir kampanyayı kullana bas. Orada geçerli restoranlar gözükür ama genelde çiğköfteciler oluyor. Aldığınız yerde geçerli değildir indirim.
Kampanyalara gir kampanyayı kullana bas. Orada geçerli restoranlar gözükür ama genelde çiğköfteciler oluyor. Aldığınız yerde geçerli değildir indirim.
Berkay Keleş Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 1 17 Ekim 2021 #4 480853 dedi: İlk siparişim, restoran getirsin diyorum, Online ödemeyi seçip kartımı giriyorum ve minimum tutarı aşıyorum ancak indirim gene çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... O kampanya için belirli bir ücret sınırı var. Sanırsam 100TL gibi bir şeydi.
480853 dedi: İlk siparişim, restoran getirsin diyorum, Online ödemeyi seçip kartımı giriyorum ve minimum tutarı aşıyorum ancak indirim gene çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... O kampanya için belirli bir ücret sınırı var. Sanırsam 100TL gibi bir şeydi.