A AhmetArda Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Çözümler 1 13 Temmuz 2020 #1 Merhabalar. Getir'de banka kartı kullanabildim fakat İninal Kart kullanamadım. İninal Kart kullanma şansımız var mı?
Merhabalar. Getir'de banka kartı kullanabildim fakat İninal Kart kullanamadım. İninal Kart kullanma şansımız var mı?
Aratus Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 385 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #2 Kullanılmıyor diye biliyorum bilgisi olan birisi varsa takipte olacağım.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 13 Temmuz 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 13 Temmuz 2020 #4 kerb dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama Tweet 2016 da yayınlanmış.
kerb dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama Tweet 2016 da yayınlanmış.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 13 Temmuz 2020 #5 Halen kullanılmıyor.