Getir'den sipariş verince yanlış gelebilir mi?

bigcherry

Picopat
Normalde Yemeksepeti kullanıyordum fakat Burger King sipariş ettiğimde çıkardığım malzemeleri koyuyorlardı ve patates gibi şeyler eksikti. Getir'den sipariş verirsem böyle sorun yaşanır mı ve yaşanırsa kolay iade alabilir miyim veya değişim yaparlar mı?

Platformla ilgili değil, satıcı ile ilgili bu durum.

Eksik veya yanlış ürün gönderildiğinde Yemeksepeti ve Trendyol Go ilgileniyor diğerleri genelde yapabileceğimiz bir şey yok diyor. 1 hafta içinde 4-5 kere eksik ( yarı yarıya hem de) sipariş geldi en son kuryeyle bunu konuştum Yemeksepeti ve Trendyol Go direkt eksik ürünü gönderiyor oraları tercih et dedi.

Getir'de bir kaç kere yaşadım eksik ürün geldi. Dalga geçer gibi 5 tl'lik kupon tanımlıyorlar.

Eksik ürün geldiğinde getir daha sıkıntı hiçbir şey yapmıyorlar hiç bulaşma.

Kapıda ödeme sipariş verip kurye geldiğinde 10 saniye bekletip içeriğine göz atabilirsiniz patates vs. eksikse görmüş olursunuz. Onun dışında yapabileceğiniz çok bir şey yok bence.

Kapıda ödeme sipariş verip kurye geldiğinde 10 saniye bekletip içeriğine göz atabilirsiniz patates vs. eksikse görmüş olursunuz. Onun dışında yapabileceğiniz çok bir şey yok bence.
Kurye müşteri hizmetlerine yazmamı söylemişti. Geri götüremiyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…