Gıda GetirYemek BurgerKing 2 Al 1 Öde!

Pizzamı burgermi alsam arada kaldım
Bu dediğim menüden alabilirsiniz.

220TL'ye yiyebileceğin en iyi menü bence. Dışarıda bir tane Chicken Royale menü 250TL.

Aynı fikirdeyim artık vazgeçilmez menüm ki sadece Chicken Royale ile bir insan doyar yanındakilerde ekstra olur

Pizzamı burgermi alsam arada kaldım

Yukarıdaki arkadaşın dediğini menüyü alabilirsin fırsat100 kodu ile 100 TL indirim geliyor 200 TL'ye aldım ve aşırı derece doyurucu

Bu dediğim menüden alabilirsiniz.
Sipariş verdim doyarım zaten baya bol şey var şimdiden teşekkür ederim.

Uzun zamandır Arbys ve Burger King'de ikili menü yiyorum. 125 TL toplamda.

2 tavukburger, büyük patates ve büyük içecek. İsterseniz turşu, domates ve soğan da eklenebiliyor ücretsiz olarak.

Uzun zamandır arbys ve Burger King'de ikili menü yiyorum. 125 TL toplamda.

2 tavukburger, büyük patates ve büyük içecek. İsterseniz turşu, domates ve soğan da eklenebiliyor ücretsiz olarak.

Siz Türkiye'de olduğunuzdan emin misiniz? Yaşadığım yerde bir menü 200 TL. Nereden alıyorsunuz?

Siz Türkiye'de olduğunuzdan emin misiniz? Yaşadığım yerde bir menü 200 TL. Nereden alıyorsunuz?

Bakırköy'deki tüm şubelerde aynı fiyat. Tıklagelsin uygulamasına girerek gel al olarak da sipariş verebilirsiniz. Hatta geçen aya kadar Nays kartta %20 indirim vardı, ikili menü 100 liraya falan geliyordu. Bu ay %10'a düşürdüler.

Edit: Görsel ekleme.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-11-28 at 22.39.04.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
2'li tavuk burger ekonomik menü var sırf patatesi ve kolası doyuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…