perfectoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 1.667 Çözümler 4 30 Kasım 2022 #1 Ben genelde Trendyolyemek ve Yemeksepeti kullanıyorum. GetirYemek'te dükkanlarda 30 TL indirim vs. yazıyor fakat indirime girmiyor. İlk siparişe indirim var mı? GetirYemek'in işleyişi hakkında pek bilgim yok. Konuyu da bilgim olmadığı için açtım.
Ben genelde Trendyolyemek ve Yemeksepeti kullanıyorum. GetirYemek'te dükkanlarda 30 TL indirim vs. yazıyor fakat indirime girmiyor. İlk siparişe indirim var mı? GetirYemek'in işleyişi hakkında pek bilgim yok. Konuyu da bilgim olmadığı için açtım.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.334 Çözümler 6 30 Kasım 2022 #2 Birkaç gün önce sipariş için girmiştim indirim uygulamamıştı ben de Farklı numaraya yeni hesap açıp yemek sepetinden söylemiştim.
Birkaç gün önce sipariş için girmiştim indirim uygulamamıştı ben de Farklı numaraya yeni hesap açıp yemek sepetinden söylemiştim.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 30 Kasım 2022 #3 İlgili kampanyayı seçtikten sonra ''Restoranlara Git'' seçeneği ile kampanyanın geçerli olduğu restoranları görüntüleyebilirsiniz.
İlgili kampanyayı seçtikten sonra ''Restoranlara Git'' seçeneği ile kampanyanın geçerli olduğu restoranları görüntüleyebilirsiniz.
perfectoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 1.667 Çözümler 4 30 Kasım 2022 #4 xakiran dedi: İlgili kampanyayı seçtikten sonra "restoranlara git" seçeneği ile kampanyanın geçerli olduğu restoranları görüntüleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. 40 TL indirim varmış ilk sipariş için.
xakiran dedi: İlgili kampanyayı seçtikten sonra "restoranlara git" seçeneği ile kampanyanın geçerli olduğu restoranları görüntüleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. 40 TL indirim varmış ilk sipariş için.