Gıda GetirYemek'te Dominos Pizza ilk siparişe özel 100 TL indirim

Dominos için geçerli mi bu durum?
Son sipariş yorumlarını incelediğimde her 10 yorumdan 9'u falan 1 yıldız verilmiş. Zincir restoranlardan düzgün iş yapan görmedim.

Sipariş geldi, rezalet. Malzeme yok pizzada. 7 tane sucuk var sadece. Boyutu da aşırı küçük.

Hocam sizemi öyle bilmiyorum dün bende aldım sıcacık malzemeside gayet iyiydi gerçi ben oturduğum yerden hangi firmadan alsam sıcacık ve malzemesi iyi şekilde geliyor eksiksiz.

Pizza yiyecekseniz, evdeyseniz ve fırınınız varsa ya Migros'dan yada File'den donmuş pizza alın. Emin olun tüm pizza franchise'larından iyiler.

Bildiğim iyi oldu hocam sağ olun, tam da yemek söylemeyi düşünüyordum Bu arada Dominos'tan sipariş verecek arkadaşlar için bir önerim var: 4'lü yatıştırmalık seçin, promosyondan bol peynirli ekmek seçin 130 liraya geliyor, kuponla da 30. Hayvan gibi doyarsınız. Pitada sucuklu ve karamelli önerimdir. Deneyin pişman olmazsınız asla.

Son düzenleme:
Aynı indirim Burger King ve Popeyes içinde geçerli.

Hala aşırı kazık. Migros Yemek'de 100'e 50 var. Pizza Hut'da 2 ortaboy 150 şuan Migros Yemek üzerinde. 100 TL'ye 2 ortaboy alınıyor. Ve indirim Ocak ayındaki 3 siparişiniz için
Hocam çoktan zam yedi migros. Kupon minimumu 120 oldu ve 150 olan menuler 180 oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…