Getmobil güvenilir mi?

Jr.heisenberg

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Getmobil'den çok iyi durumda iPhone 8 aldım. Daha önce alışveriş yapan varsa tahmini kaç gün içinde gelir ve telefonlar genelde nasıl oluyor?

Arkadaşlar merhaba, Getmobil'den çok iyi durumda iPhone 8 aldım. Daha önce alışveriş yapan varsa tahmini kaç gün içinde gelir ve telefonlar genelde nasıl oluyor?
(ufak bir durum dolayı birkaç defa cevaplama kısmına bastım silemiyorum o yüzden yanlış birşey gözükürse kusura bakma)

Getmobil 12 ay taksit ve 14 gün içinde iade garantisi sunuyor ve Bakanlık onayı da mevcut bu yüzden alışverişinizi rahatlıkla yapabilirsiniz (benim bi arkadaş da oradan sipariş vermiş kendisine 2-3 günde gelmişti)

Getmobil hakkında bilgim yok fakat genel olarak yenilenmiş cihazları önermem

Telefonu almadan önce hangi parçaların hangi parçalar ile değiştiğini bilmek gerekiyor. Fakat Getmobil bu bilgiyi alıcıya vermiyor. KVKK gereği bu bilgileri paylaşması yasakmış. Eski telefon alınca kesinlikle çok fazla değişen parça oluyor. Yeni telefonlarda ise direkt alıp sadece pil değiştirerek gönderme ihtimalleri yüksek. Ayrıca yeni model telefonlarda yeni ve güncel parçalar kullanılabiliyor. Fakat eski modellerde bu geçerli değil. En iyisi yeni bir model alıp telefon gelince kargoyu video ile açıp, değişen çok fazla parça varsa tekrar paketleyip iade etmek. Getmobil güvenilir mi sorusunun yanıtı ise pek çok kaynakta farklı farklı verilmiş. Önemli olan reklam olmayan içeriklerdeki tavsiyeleri okumak, dinlemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…