rdvnslmz Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #1 2. el S23 almak istiyorum. Taksitle Getmobil'den alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2025
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.248 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 15 Ağustos 2025 #2 Alınmaz. İkinci el yok, bu tür firmalar direkt yenilenmiş cihaz satıyorlar.
rdvnslmz Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #3 MaveNN dedi: Alınmaz. İkinci el yok, bu tür firmalar direkt yenilenmiş cihaz satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş cihazlar sorunlumu oluyor bilgim yok
MaveNN dedi: Alınmaz. İkinci el yok, bu tür firmalar direkt yenilenmiş cihaz satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş cihazlar sorunlumu oluyor bilgim yok
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.248 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 16 Ağustos 2025 #4 rdvnslmz dedi: Yenilenmiş cihazlar sorunlumu oluyor bilgim yok. Genişletmek için tıkla... İçerisindeki parçalar yan sanayi, uzun ömürlü değiller. Birçok kullanıcıdan benzer firmalardan bununla ile ilgili şikayetler var.
rdvnslmz dedi: Yenilenmiş cihazlar sorunlumu oluyor bilgim yok. Genişletmek için tıkla... İçerisindeki parçalar yan sanayi, uzun ömürlü değiller. Birçok kullanıcıdan benzer firmalardan bununla ile ilgili şikayetler var.
rdvnslmz Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #5 MaveNN dedi: İçerisindeki parçalar yan sanayi, uzun ömürlü değiller. Birçok kullanıcıdan benzer firmalardan bununla ile ilgili şikayetler var. Genişletmek için tıkla... O zaman uzak durayım zaten taksitle almayı düşünüyordum boşa para vermeyeyim, şuan iphone 12 kullanıyorum ama 2 ay sonra kapanacak ucuz yollu iyi bi telefon bulmaya çalışıyorum
MaveNN dedi: İçerisindeki parçalar yan sanayi, uzun ömürlü değiller. Birçok kullanıcıdan benzer firmalardan bununla ile ilgili şikayetler var. Genişletmek için tıkla... O zaman uzak durayım zaten taksitle almayı düşünüyordum boşa para vermeyeyim, şuan iphone 12 kullanıyorum ama 2 ay sonra kapanacak ucuz yollu iyi bi telefon bulmaya çalışıyorum