Getmobil üzerinden yenilenmiş iPhone 13 alınır mı?

Eroesko

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben Getmobil'den taksitle iPhone 13 yenilenmiş almayı düşünüyorum eski telefonu götürünce alıyorlamıs falan bir de taksitleri çok iyi ben internetten söylemiyeceğim gidip alacağım. Bizim burada mağazası olduğu için ne düşünyorsunuz iyi çıkar mı nasıl olur? Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Ben Easycep'ten alıyorum 2dir. Bir sıkıntısı çıkmadı ve önemli parçaları orijinal kullanıyorlar fakat şubeden almanı öneririm. Bulunduğum yerde getmobil şubesi yok. Ayrıca getmobilin kendi sattığı cihazlara bak, diğer mağazalar da getmobilde ilan açabiliyor.

Yenilenmiş telefonların içerisine Çin malı parçalar koyup geri piyasa sürüyorlar. Benim önerim alınmaz.

Bilemiyorum fiyatı çok makul geldi bir de taksit seçeneği olduğu için.

Ben EasyCep'ten alıyorum 2'dir. Bir sıkıntısı çıkmadı ve önemli parçaları orijinal kullanıyorlar fakat şubeden almanı öneririm. Bulunduğum yerde Getmobil şubesi yok. Ayrıca Getmobil'in kendi sattığı cihazlara bak, diğer mağazalar da Getmobil'de ilan açabiliyor.

Evet evet bizim burada şubesi var oradan gidip almayı düşünüyorum ne yapsam bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı