H haz Femtopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #1 İlk siparışımde ürünümü yanlış gönderdiler değişim için gonderdım, kaç gün oldu kargoya verilmedi. Gerçekten rezillik.
İlk siparışımde ürünümü yanlış gönderdiler değişim için gonderdım, kaç gün oldu kargoya verilmedi. Gerçekten rezillik.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.675 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2025 #2 haz dedi: İlk siparışımde ürünümü yanlış gönderdiler değişim için gonderdım, kaç gün oldu kargoya verilmedi. Gerçekten rezillik. Genişletmek için tıkla... Ben sizin yerinizde olsam yenilenmiş telefon asla ama asla almazdım. Artı 0 Eksi
haz dedi: İlk siparışımde ürünümü yanlış gönderdiler değişim için gonderdım, kaç gün oldu kargoya verilmedi. Gerçekten rezillik. Genişletmek için tıkla... Ben sizin yerinizde olsam yenilenmiş telefon asla ama asla almazdım.